Знам, че нямам право да пусна кандидатура, но обещавам тая ще ми е последната ако може моля оставете темата, знам, че не може но просто не мога да се сдържам ОБЕЩАВАМ, че това ще ми е последната кандидатура.
1.Препоръчително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -12
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Предполагам, че ги имам
3. Напишете Вашето име! -
4. Напишете Вашия ник! - SN00PERZZ
5. За кой сървър кандидатствате? -JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -За да мятам ЦТ, да наказвам нарушителите.
7. Задължително Skype за връзка: -LC
[Кандидат админ] JailBreak-SN00PERZZ
- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -|LR|-*DIXIKlO^
- Скайп профил: unsi1231
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JailBreak-SN00PERZZ
Minutes Played: 144;
Last Seen: Yesterday 6:00 PM;
First Seen: Feb 10, 2017 2:47 PM.
Като гледам, нямаш минутите след последния клейм.Това не е толкова фатално, но поне да беше направил около 400-500 минути.Другите пропуски си ги знаеш, не си спечелил доверието ми все още.Против на този етап.
http://www.gametracker.com/player/SN00P ... .43:27019/
Като гледам, нямаш минутите след последния клейм.Това не е толкова фатално, но поне да беше направил около 400-500 минути.Другите пропуски си ги знаеш, не си спечелил доверието ми все още.Против на този етап.

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Активността ти е спаднала драстично, което ми повлиява на вота, защото като влизах те засичах за малко време, иначе си знаеш правилата, което е в голям плюс и не съм виждал да ги нарушаваш. Вотът ми засега е Против, натрупай повече активност и тогава може би ще ти дам моя положителен вот. Успех.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Ще си споделя мнението за съответният член на екипа,цитирано тук и кандидата.Drea<M>40 написа:Minutes Played: 144;
Към Dream:Ако гледаш само GameTracker,който се отчита от 1-2 месеца,то само да изчисляваме дали имат 30 часа. Лично,този играч има повече часове от повечето други играчи. Попринцип може да го наблюдаваш и в игра но за момента GT е безполезен за тая работа (поне за мен).
Към кандидата:Разбирам че това ти е последната кандидатура,но нямаш право да пускаш до Юли или Август месец. Няма да отрека нищо за това,защото нищо не мога да направя по въпроса. Активността ти е паднала доста,преди правеше оплаквания,но разбери че не само с доклади се става админ. Админ се става с добро поведение,наблюдение към играчи и т.н. Единствените неща,с които се доказваш в кандидатурата си е,че имаш кураж и желание да станеш админ тук. Не мога да дам ЗА на човек,който е лъгал преди и от скоро няма активност. Против засега!
Последно промяна от JukeCity на 14 Мар 2017, 16:37, променено общо 1 път.
Причина: GameTracker отчита минути в реално време докато и си е всичко точно. Като не разбираш не говори!
Причина: GameTracker отчита минути в реално време докато и си е всичко точно. Като не разбираш не говори!
- Новак
- Ник в играта: [B]KonTre*G_SM
- Скайп профил: ibko.ali75
- Обратна връзка:
Не мога да дам ЗА на човек,който е лъгал преди и от скоро няма активност. Против засега!
Последно промяна от beyond U на 13 Мар 2017, 22:24, променено общо 1 път.
Причина: Единствено хора от екипа имат право да гласуват по кандидатурата! Моля не пиши повече, освен , ако нямаш доказателства относно кандидата!
Причина: Единствено хора от екипа имат право да гласуват по кандидатурата! Моля не пиши повече, освен , ако нямаш доказателства относно кандидата!

- Баннат
Мисля че бях писал ясно кога можеш да пуснеш кандидатура. Като не спазваш правилата губиш повече шанса си. Не покриваш годините, а и през последния месец нямаш никаква активност.
Отхвърлен.
Отхвърлен.