Оплакване от 2 несправедливи предупреждения (+ бан )
- Баннат
Оплакване от 2 несправедливи предупреждения (+ бан )
Едно от предупрежденията, от които искам да се оплача (или поне тва което видях Т_Т), е за това:
[16 Mar, 2017 13:17] златомира : зироооо то затва скоро няа са намерят играчи тука, ако някой види админ да фк-ва шото шефа на кенефа му е казал да прай квото си иска с тия играчи и той ш прай тей, ама него ш наказвате, нали ? *-*. Това го написах в чата. Не разбрах защо точно заради това имам предупреждение... Нито нещо лошо казах, нито нищо -.-...
Предполагам, че получих предупреждение за това - 5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)! Но аз никъде не обиждах, използвах си добър тон (леле колко странно звучи това *-*)...
Следващото и трето предупреждение дори не знам защо го получих... Последните неща, които написах в чата бяха:
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : ми е все тая :ДДД
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : тей че
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : аз спрях да играя
[16 Mar, 2017 13:43] златомира : зако ми е да троля.
Тук не виждам нищо нередно, че да кажем, че е за предупреждение... Какво лошо има в тия 4 редчета ? Да не би да са кодирани ? Или просто не искате да повявате, че не искам и няма да троля ? Или сте сложили това предупреждение, само за да ме баннете, а ?
И преди да метнете темата в коша и да баннете и тоз импровизиран акаунт, искам да ми отговорите на тия въпросчета (и моля, нека е адекватен отговора, а не "ти това пожела" и някви такива, искам АДЕКВАТЕН отговор Т_Т
О, да, искам също отг. и от други червени, не самое Мусти *_*
[16 Mar, 2017 13:17] златомира : зироооо то затва скоро няа са намерят играчи тука, ако някой види админ да фк-ва шото шефа на кенефа му е казал да прай квото си иска с тия играчи и той ш прай тей, ама него ш наказвате, нали ? *-*. Това го написах в чата. Не разбрах защо точно заради това имам предупреждение... Нито нещо лошо казах, нито нищо -.-...
Предполагам, че получих предупреждение за това - 5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)! Но аз никъде не обиждах, използвах си добър тон (леле колко странно звучи това *-*)...
Следващото и трето предупреждение дори не знам защо го получих... Последните неща, които написах в чата бяха:
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : ми е все тая :ДДД
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : тей че
[16 Mar, 2017 13:44] златомира : аз спрях да играя
[16 Mar, 2017 13:43] златомира : зако ми е да троля.
Тук не виждам нищо нередно, че да кажем, че е за предупреждение... Какво лошо има в тия 4 редчета ? Да не би да са кодирани ? Или просто не искате да повявате, че не искам и няма да троля ? Или сте сложили това предупреждение, само за да ме баннете, а ?
И преди да метнете темата в коша и да баннете и тоз импровизиран акаунт, искам да ми отговорите на тия въпросчета (и моля, нека е адекватен отговора, а не "ти това пожела" и някви такива, искам АДЕКВАТЕН отговор Т_Т
О, да, искам също отг. и от други червени, не самое Мусти *_*
- Баннат
Re: Оплакване от 2 несправедливи предупреждения (+ бан )
шефа на кенефа - Ясен израз с който обиждаш и накърняваш достойнството на собственика на веригата.
Предупреждения на потребител
» fak mai laif
Като си много образована, поне го напиши правилно. Латиница + спиндермански.
fak mai laif - Мисля че трябваше да е така - fuck my life
Това го считам за писане на латиница + спиндермански, тъй като е доста далеч от правилната форма на писане.
Ето причината за последното предупреждение, щом ти ще нападаш за най малкото и ще обиждаш хората от екипа само за тва че не те приеха отново в екипа и аз мога за най малкото да наказвам. Колко хора бяха против това да си в екипа още, когато те приехме ? Допуснахме да си админ без да имаш нужните години, вярно е че си помагала, но това не ти дава право да правиш мизерии сега. Сама си си виновна за свалянето на правата, вземи малко отговорност за постъпките си, вместо да обвиняваш другите. Е поздравявам те че изкара прави всички хора които бяха против това да си в екипа. Доказваш че не си все още достатъчно израстнала и се държиш като някое 10 годишно хлапе.
» fak mai laif
Това го считам за писане на латиница + спиндермански, тъй като е доста далеч от правилната форма на писане.
Ето причината за последното предупреждение, щом ти ще нападаш за най малкото и ще обиждаш хората от екипа само за тва че не те приеха отново в екипа и аз мога за най малкото да наказвам. Колко хора бяха против това да си в екипа още, когато те приехме ? Допуснахме да си админ без да имаш нужните години, вярно е че си помагала, но това не ти дава право да правиш мизерии сега. Сама си си виновна за свалянето на правата, вземи малко отговорност за постъпките си, вместо да обвиняваш другите. Е поздравявам те че изкара прави всички хора които бяха против това да си в екипа. Доказваш че не си все още достатъчно израстнала и се държиш като някое 10 годишно хлапе.
- Баннат
За латиницата и както му викаш спиндерманския не съм единствената, която го е употребявала в чата, нали ? Толкова хора съм виждала да го правят, но не са били наказани, а точно днес, точно когато аз го написах решихте да наказвате, а ? И спри да казваш това, че съм почнала така да правя, само щото не ме приехте, не е вярно... Още от както си бях в Екипа правих така..Musti написа:шефа на кенефа - Ясен израз с който обиждаш и накърняваш достойнството на собственика на веригата.
» fak mai laif
За това "шефа на кенефа" аз съм му го казвала и на него, а обидил ли се е? Не мисля. Не можеш да решиш дали се е обидил или съм му накърнила достойнството, щото не всеки се обижда от най-малкото, нали ?
За мизериите хубаво, виновна съм тука, ама кво да направя, че някои от админите не си вършат работата ? Не се ядосвам само аз на тва -.-...
А защо не ми сложи предупреждението още когато написах "fak mai laif", a реши да изчакаш ? Или просто търсеше нещо, с което да оправдаеш третото предупреждение и да ме баннеш ?
Не искам да заключвате темата, докато не се види и мнение на друг червен...................... (дано да е жуката *+*)
- Respected
Заяждаш се умишлено с Администратор, клеветиш такъв, нарушаваш правилата на веригата в няколко стъпки, нарушаваш българското си гражданство и потъпкваш родното, та мило дете, да не би да очакваш всичко това да си е винаги така? В момента ти нямаш бан от точно определено лице, а имаш деактивация от pb3 системата.
Последно промяна от JukeCity на 16 Мар 2017, 16:25, променено общо 1 път.
Причина: от pb3 системата :DD
Причина: от pb3 системата :DD
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Аз също бих ти сложил предупреждение за първото, но не и за второто. Защо? Според мен fak mai laif не попадна точно в категорията *Спиндермански*. Написано е произношението на израза Fuck my life на латиница, а на кирилица би изглеждало нещо от сорта на - фък май лайф, ти просто си го написала на латиница. Според правилата ти нямаш право на латиница, аз просто бих ти направил забележка или в чата или на лично съобщение. Аз също понякога пиша така - fakof (fuck off) , jizos (Jesus) , но не и в сървърите, сайта.
Това е моето мнение.
Това е моето мнение.
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
6tbvgz - всеки може да се ги преведе. Продължаваш с лигавото си поведение. Като искаш да посещаваш форума и да не ти слагат банове на ацц-то се дръж така, както се държеше в началото, когато се стремеше да станеш админ.
От както са те махнали от екипа си станала още по-лигава и се държиш като...
От както са те махнали от екипа си станала още по-лигава и се държиш като...
Последно промяна от beyond U на 16 Мар 2017, 18:16, променено общо 1 път.
Причина: Пубертет му викам аз. :Д
Причина: Пубертет му викам аз. :Д
- Respected
Мисля ,че получи пределно адекватни и разбираеми отговори. Смятам темата за приключена! ;)
"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Този профил ще се деактивира! Надявам се да си си взела поука от написаното по-горе!