Предложение за SlackServ # Hide`N`SeeK

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за SlackServ # Hide`N`SeeK

Мнение от r1odayftw »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - искам да бъде премахнато,избирането на отбор от админите,смисъл да не им дава да си избират а да ги пуска произволно като другите играчи.
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Hide`N`SeeK
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - някой админи като ZzZzZ винаги влизат 1,а понякога отбора е доста силен,той вместо да влезе към по слабите влиза към по - силните,като изцяло винаги влиза T,1 път не съм го видял като влезе да е CT ...Надявам се,че може да се направи нещо по въпроса ...
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: blo0dthir5ty
Обратна връзка:

Re: Предложение за SlackServ # Hide`N`SeeK

Мнение от ZzZzZ »

Аз съм ПРОТИВ това нещо, това е една от малкото благинки да си админ. Плюс това кое те кара да мислиш че и auto balance ще направи така че отборите да са равностойни. И защо си мислиш че аз съм длъжен непременно да вляза към по слабия тийм ? Нямам вина че някой играят повече други по малко, след като имам право на избор правя го в моя полза, не във ваша, да грубо звучи но си е така. След като започнах темата, не разбирам защо визираш мен след като само сутрин играя с моя ник, през останалото време съм с други никове и съм на auto balance. С няколко думи ПРОТИВ съм и това че на някой му е скимнало че админите не трябвало да имат право на избор от кой отбор да бъдат не го прави проблем.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от NjOyYy »

ZzZzZ написа:Аз съм ПРОТИВ това нещо, това е една от малкото благинки да си админ. Плюс това кое те кара да мислиш че и auto balance ще направи така че отборите да са равностойни. И защо си мислиш че аз съм длъжен непременно да вляза към по слабия тийм ? Нямам вина че някой играят повече други по малко, след като имам право на избор правя го в моя полза, не във ваша, да грубо звучи но си е така. След като започнах темата, не разбирам защо визираш мен след като само сутрин играя с моя ник, през останалото време съм с други никове и съм на auto balance. С няколко думи ПРОТИВ съм и това че на някой му е скимнало че админите не трябвало да имат право на избор от кой отбор да бъдат не го прави проблем.

А ти това, че си админ като благинка ли го имаш??? Ако е така значи си тръгнал по грешният път и ти гарантирам, че няма да се задържиш дълго време тук...
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

против,нали все пак тези който ползват услугите смс вип,админ трябва да имат нещо повече от обикновенните играчи
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”