Nixe написа:Добър вечер, хрумнаxa ми няколко идеи за AWP-то.
Първата е да се добави плъгин който да прави така че при Х кила (мултикилл, ултракилл) да ти дава способност speed/gravity/jump или Deagle/HE за X секунди или зрението на Ridick няма такъв плъгин но на някой ако му допадне идеята ще направя
Втората е да променя начина на зареждане или хитовете на ножа с по готини!
Третата е да направя специален нож или awp или 2х1 модели авторски за слака не скин а модел!
Четвъртата е да се добави в knife/awp менюто VIP нови вип скинове и +hp/speed нещо такова

1. Против. Многото ефекти и щуротии ще превърнат мода от класическо AWP Melee на Warcraft 3 [AWP only] или нещо подобно. Под това искам да кажа, че мода си е много по-хубав по стандартния начин. Колкото повече се цапа един Мод, толкова по-объркващ става.
2. Против. Причините са същите като горните. Бих добавил само следното: различния hit ефект не е в основата на такъв тип мод, но пък е вълнуващ в Зомби модове.
3. Това би било добра придобивка, полезна за "добрата стара запазена марка", но все пак, не съм абсолютно сигурен, че хората ще са доволни. Да се добави меню за на нож-а и авп-то или бутон, например H, с който да се сменят оригиналните на тези с логото на веригата - това ми се вижда по-удобно. През останалото време да са си стандартните. Освен това, ако се хареса това със скиновете, на играчите тогава трябва да се направят качествени модели, а не например FUN модели с огромни глави и т.н.
4. За ВИП скиновете съм с положително мнение, само защото има хора, които обичат такива екстри - ЗА! Аз обаче не съм от тези. За прибавяне не екстри към новите скинове, т.е. кръв или бързина - Против! Отново се променя начина на игра.