Тематика? Мацка
Размери? 150 х 150
Текст ? BurnOUT
Цветове? По решение на дизайнера
Анимиран (Текст или Тематиката) ?Да
Друго ? Не
Заявки за аватари
- Новак
- Ник в играта: n/a
- Скайп профил: n/a
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Заявки за аватари
Ае маняк, ти си се метнал на един MachkaM, който е мега спамера на заявки. Нито ти, нито той използвате аватарите които заръчвате да ви се изпълняват. Защо тогава си правите труда да пускате заявки? Обясни ми това и ще ти направя 1000 аватара, не 1.

Bayerische Motoren Werke

- Новак
- Ник в играта: n/a
- Скайп профил: n/a
- Обратна връзка:
Добре извинявам се вече ще ги ползвамiNDifferent написа:Ае маняк, ти си се метнал на един MachkaM, който е мега спамера на заявки. Нито ти, нито той използвате аватарите които заръчвате да ви се изпълняват. Защо тогава си правите труда да пускате заявки? Обясни ми това и ще ти направя 1000 аватара, не 1.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Без текст се получава по-добре.

Без текст се получава по-добре.
Ти си длъжен да изпълняваш заявки. Щом си заел този пост, значи би трябвало да имаш желание, и да не те бърка много много дали използват аватарите ти. Може да ги използват в други вериги? Също така каква е вероятността да не им допадат изработките? Излишен коментар според мен.iNDifferent написа:Ае маняк, ти си се метнал на един MachkaM, който е мега спамера на заявки. Нито ти, нито той използвате аватарите които заръчвате да ви се изпълняват. Защо тогава си правите труда да пускате заявки? Обясни ми това и ще ти направя 1000 аватара, не 1.

- Respected
Аз ако не го следя по другите форуми, нямаше да изразя такова мнение мой. От излишни хора, излишни мнения като твоето не са желателни.fondos написа:Ти си длъжен да изпълняваш заявки. Щом си заел този пост, значи би трябвало да имаш желание, и да не те бърка много много дали използват аватарите ти. Може да ги използват в други вериги? Също така каква е вероятността да не им допадат изработките? Излишен коментар според мен.

Bayerische Motoren Werke

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка: