ето снимка :

но след него се появи и др. СТ той игреше също като Blooper]] пазише gurroma и ни убиваше без причина nick му е `McSh0cKy
ето и неговата снимка :

ако темата не е на правилното място я преместете
Модератор: Развлечения
поне не съм казал да бъдат банати ако си го чел и не го разбра чети го от ново казвам че админите казаха който пази гуна ще бъде кикнат после ако прави пак същото ще бъде банат ама нямаше админи и реших да го сложа на оплакване от админ бан и незнам не мога да го намеря търсих но не мога дай линк кам тамTony Montana написа:Добре толкова ли е трудно да влезнеш във "ФОРУМ" да врътнеш skrolla на долу и като стигнеш раздела "ЗА СЪРВЪРИТЕ"
там търсиш къде пише jailbreak влизаш там и има една интересна незнаина тема направена от Ивчо - "ОПЛАКВАНЕ ОТ ИГРАЧИ". Не знам толкова ли е трудно да поровите малко а не да поствате теми където ви падненадявам се че съм ти помогнал
а за това че по време на free day са пазили оръжеината не се наказва с бан (до колкото знам може и да не съм прав)
lion_killer написа:поне не съм казал да бъдат банати ако си го чел и не го разбра чети го от ново казвам че админите казаха който пази гуна ще бъде кикнат после ако прави пак същото ще бъде банат ама нямаше админи и реших да го сложа на оплакване от админ бан и незнам не мога да го намеря търсих но не мога дай линк кам тамTony Montana написа:Добре толкова ли е трудно да влезнеш във "ФОРУМ" да врътнеш skrolla на долу и като стигнеш раздела "ЗА СЪРВЪРИТЕ"
там търсиш къде пише jailbreak влизаш там и има една интересна незнаина тема направена от Ивчо - "ОПЛАКВАНЕ ОТ ИГРАЧИ". Не знам толкова ли е трудно да поровите малко а не да поствате теми където ви падненадявам се че съм ти помогнал
а за това че по време на free day са пазили оръжеината не се наказва с бан (до колкото знам може и да не съм прав)
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта