Моля помогнете!

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Lionkeeper

Моля помогнете!

Мнение от Lionkeeper »

Здравейте моя проблем е следния тегля си протокол 48/47 за сървър и когато вляза в сървъра не ми показва че съм с Steam и немога да направя някои админ от user.ini моля помогнете! :reve:

EDIT:
Оправих се като сложих платформата на Shoker. Може да :lock:
Последно промяна от Lionkeeper на 07 Сеп 2012, 22:14, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lexus
Скайп профил: ivailo_pp122
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Моля помогнете!

Мнение от lekito »

Ако искаш мога да ти направя готов сървър със протоколите и всичко само ми пиши на скайп ivailo_pp122 :)
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Скайп профил: Л-С
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от JmeLche »

Lionkeeper написа:Здравейте моя проблем е следния тегля си протокол 48/47 за сървър и когато вляза в сървъра не ми показва че съм с Steam и немога да направя някои админ от user.ini моля помогнете! :reve:
За твой сървър ли става въпрос или за общ?В двата случая за да не ти показва стийма а ти показва че си AD_lan проблема идва специално от Dropoto,без значение е протоколът,или по нова версия се слага на Dropoto или не се пипа оправя се самичко!Когато го има този проблем означава че Dropoto не прави връзка с Steаm сървърите!
За да добавиш админи в user.ini как ги добавяш?Явно грешиш на доста места!Прегледай си доста добре user.ini файла там е опоменато дали да са по ИП или НИК с какви флагове за какво и ако има допълнителни модове то трябва да се добави текст към празно то поле,абе по прочети малко повече изморих се да пиша!
Поздрави,
JmeLche
Lionkeeper

Мнение от Lionkeeper »

В user.ini правя всичко както трябва , това е за IP:
"77.71.22.183" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
Това за Ник:
"LionKeeper" "xxxxxxxxx" "abcdefghijklmnopqrstu" "a

А за droptoto разбрах
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”