[Кандидатура] Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl - La Volpe
- Аматьор
- Ник в играта: La Volpe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидатура] Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl - La Volpe
Здравейте!
Казвам се Иван Торлаков или познат в сървъра с името La Volpe. По настоящем съм на 18 години съм. Играя в сървъра от 1-2 седмици, но нямам точно 30 игрални часа. Кандидатирам се за помощник администратор, тъй като зачести ползването на непозволени средства от играчите в сървъра. Бих желал да се осигури една честна игра, с приятна обстановка за всички потребители. Също мога да помогна с развитието на форума/сайта, тъй като имам добри познания в сферата на WEB програмирането. Можете да ме намерите на скайп - la.volpe93
П.П. Тъй като съм любител на нестандартното, предпочитам да изготвя кандидатурата си в този вид. Спазил съм всички условия и съм дал цялостна информация. Ако не ви хареса горното, ето по вашите стандарти
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 18 годишен съм
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
3. Напишете вашето име! - Иван Торлаков
4. Напишете вашият ник! - La Volpe
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Кандидатирам се за помощник администратор, тъй като зачести ползването на непозволени средства от играчите в сървъра. Бих желал да се осигури една честна игра, с приятна обстановка за всички потребители. Също мога да помогна с развитието на форума/сайта, тъй като имам добри познания в сферата на WEB програмирането.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - la.volpe93
Казвам се Иван Торлаков или познат в сървъра с името La Volpe. По настоящем съм на 18 години съм. Играя в сървъра от 1-2 седмици, но нямам точно 30 игрални часа. Кандидатирам се за помощник администратор, тъй като зачести ползването на непозволени средства от играчите в сървъра. Бих желал да се осигури една честна игра, с приятна обстановка за всички потребители. Също мога да помогна с развитието на форума/сайта, тъй като имам добри познания в сферата на WEB програмирането. Можете да ме намерите на скайп - la.volpe93
П.П. Тъй като съм любител на нестандартното, предпочитам да изготвя кандидатурата си в този вид. Спазил съм всички условия и съм дал цялостна информация. Ако не ви хареса горното, ето по вашите стандарти
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 18 годишен съм
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
3. Напишете вашето име! - Иван Торлаков
4. Напишете вашият ник! - La Volpe
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - Кандидатирам се за помощник администратор, тъй като зачести ползването на непозволени средства от играчите в сървъра. Бих желал да се осигури една честна игра, с приятна обстановка за всички потребители. Също мога да помогна с развитието на форума/сайта, тъй като имам добри познания в сферата на WEB програмирането.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. - la.volpe93
Последно промяна от La Volpe на 16 Авг 2012, 16:37, променено общо 1 път.
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Re: [Кандидатура] Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl
Активноста ти в форума няма да я коментирам,в сървъра те засичам и нямам лоши впечетления от тебе!
Но не винаги активноста означава качество,положи малко труд върху доклади те да видим че различаваш хакер от добър играч.Мнението ми е засега е пас,активност в докладите и ще си го променя успех!
п.п Както се изразих преди малко Активноста не винаги е качество,и не пиши по кандидатурата преди някой от екипа да ти е задал въпрос!
Но не винаги активноста означава качество,положи малко труд върху доклади те да видим че различаваш хакер от добър играч.Мнението ми е засега е пас,активност в докладите и ще си го променя успех!
п.п Както се изразих преди малко Активноста не винаги е качество,и не пиши по кандидатурата преди някой от екипа да ти е задал въпрос!
Последно промяна от JmeLche на 10 Сеп 2012, 12:51, променено общо 2 пъти.
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Аматьор
- Ник в играта: La Volpe
- Обратна връзка:
Знам, че нямаше точно въпрос, но имам доклади. Ето и линк, но никой не ги погледна и да си бъда честен, отказах се да докладвам.
- Respected
За
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Оправи си заглавието на темата или я пращам в коша!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Активен
- Ник в играта: пиш ми яжката
- Скайп профил: r.crazy_boy14
- Обратна връзка:
Имаш часовете, но активността ти в сървъра не е много на лице, напоследък започна рядко да влизаш. Във форума също не си много активен. Като цяло си добър играч и забелязваш "hack-те", като има проблем ми съобщаваш.

Като цяло съм склонен да ти дам ЗА, но за сега съм пас. Бъди по активен и прави доклади, съобщавай на админите за проблеми и ще си променя мнението.
Успех !
Прави доклади, не се отказвай.La Volpe написа:отказах се да докладвам.

Като цяло съм склонен да ти дам ЗА, но за сега съм пас. Бъди по активен и прави доклади, съобщавай на админите за проблеми и ще си променя мнението.

Офтопик:
“The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.”
"Sometimes you just gotta let shit go and say to "hell with it" and move on”
- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Обратна връзка:
Re: [Кандидатура] Slackserv.com # Warcraft FT 22lvl - La Vol
Труди се и ще има успех ! Ще ти се доверя и ще дам (Да)
Последно промяна от boqn.bg на 10 Сеп 2012, 13:35, променено общо 1 път.
- Зарибен
- Скайп профил: Л-С
- Обратна връзка:
Е тука аз ти казвам едно голямо НЕ,защото почна много да се вживяваш и да пишеш там където не ти е мястото,погледни първо себе си след това останали те!
Поздрави,
JmeLche
JmeLche
- Respected
- Ник в играта: XeBu
- Скайп профил: hevkata_boss
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: boqn.bg
- Скайп профил: boqn.denev
- Обратна връзка:
Бъди сигурен ,че докладите се гледат! Докладите са задължителни! Всеки кандидат администратор трябва да пуска доклади!La Volpe написа:Знам, че нямаше точно въпрос, но имам доклади. Ето и линк, но никой не ги погледна и да си бъда честен, отказах се да докладвам.
Така постовете ти в тази тема http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =15&t=3843 промениха мнението ми за теб!
Бъдещия кандидат администратор трябва да познава правилата на форума ,както и правилата на тема "Кандидатстване за админ". Ти наруши правило ,което гласи че друг освен екипа няма право да пише по кандидатурите! Виждам ,че имаш едно предупреждение! Не знам да ли е за това ,че си писал по собствената си кандидатура без да са ти задали въпрос! Опитва се да прави мръсно на колега/бъдещ колега администратор ,нарушаваш точка от правилника на форума! Това променя мнението ми за теб!
От мен имаш твърдо НЕ и колегите ако са пропуснали да ти сложат предупреждение нека го направят! При трето може да бъдеш банат от форума!

- Активен
- Ник в играта: пиш ми яжката
- Скайп профил: r.crazy_boy14
- Обратна връзка:
Мнението, което колегата "boqn.bg" е написал, както и някои други факти ме карат да се замисля и съм склонен да ти дам отрицателен отговор. Започна да влизаш още по - рядко в сървърите. Аз лично не виждам много често да правиш доклади. Както каза Боян, нарушил си някои от правилата. Окончателно си променям отговора на Против!
Има време. Бъди по - редовен и си поправи грешките. След известно време опитай отново. Успех!
Има време. Бъди по - редовен и си поправи грешките. След известно време опитай отново. Успех!

“The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.”
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: