Оплакване от админ Jmelche

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Оплакване от админ Jmelche

Мнение от StoRm_SpiRit »

Извинете за начина ми на оплакване но вече си смених IP и не мога да изкарам нищо от конзолата но пък имам снимка. Jmelche обидих те но в демото много добре ще се види причината. Аз не съм никой че да ви казвам но си стегнете админите {С изключение на boqn.bg . Единствения който се обръща веднага към играчите когато има нещо.} Не си мислете че се познаваме с него просто мое мнение е товa. Все пак сте има гласували доверие да пазят сървърите а в демото се вижда как го правят и това не е само мое мнение а на играчите. Вие какво бихте помислили за такъв админ доде играете и спийд хака си фърка от 20 минути.

Screenshot: http://dox.bg/files/dw?a=d8720032c4
Demo: http://dox.bg/files/dw?a=c244cb6bdb
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ Jmelche

Мнение от ivailo »

Jmelche,за обида си има други начини да го накажеш! Има гаг,дори ако не спира да обижда му поставяш един перм. гаг, а не банн за 7 дни, това е малко прекалено от твоя страна !
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

Уоу, защо не го банна направо за 1 година. :be:
Мислех, че е обсъждано вече слагането на бан за псувни, явно някой пак е недочул.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от StoRm_SpiRit »

Извинете ако може и прегледайте демото да видите за какво става дума. Тоя бан е най малкия проблем :disagree:
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

ще започна вече да отнемам флагове за банове за псувни....
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: No0b3r
Скайп профил: da.mada.faka.shit
Обратна връзка:

Мнение от No0b3r »

Прегледах демото. Позната история и Аз бях недоволен от някои админи, поради същата причина, но все пак не съм ги обиждал. Обидата към админ (взависимост, каква е)принципно се наказва с бан. Така, че вината не е само на "Jmelche". Когато си недоволен от компетентността на един админ, не го обиждай, имай уважание. Просто пускаш оплакване :).
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

No0b3r написа:Прегледах демото. Позната история и Аз бях недоволен от някои админи, поради същата причина, но все пак не съм ги обиждал. Обидата към админ (взависимост, каква е)принципно се наказва с бан. Така, че вината не е само на "Jmelche". Когато си недоволен от компетентността на един админ, не го обиждай, имай уважание. Просто пускаш оплакване :).
явно и ти не си чел правилата,обсъждано е 10000 пъти че за обида псувня и прочие се гагва,ако играча псува на админ чата след като е гагнат тогава се банва,за 1 ден максимум,така че още веднъж видя ли оплакване от този сорт ще започна да отнемам флаг за банване за толкова,за колкото е лепнат бана,има си amx_gagmenu ще се научите да го използвате

ключ на темата за да не става повече спам във нея !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”