Проблеми в сървъра Jailbreak Extreme
- Много Добър
- Ник в играта: VisioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблеми в сървъра Jailbreak Extreme
Monstere пише се така пример: Ако паролата ти е 2345(примерно) пиши така: setinfo _pw 2345 после натискасх Enter и пишеш name *M*o*n*s*t*e*r* пример ако това ти е ника и натискаш пак Enter и влизаш в сървъра и изчакваш да се смени мапа и като се смени мапа правата ти идват веднага с него... 

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Пробвай с командата hud_saytext 0/1Rushela написа:Проблемът е основно с чата :
Така преди като играх във веригата ми се случи два пъти , а сега виждам , че и на M*o*n*s*t*e*R такъв проблем има .. а и също друг приятел които преди влиза да играе с мен му се " бъгва " . Та .. за проблема - ами .. не че не виждаме точно чата .. виждаме например , че слаксърв ви пожелава приятна игра ... виждаме админите как пишат на " ал чат " и играчите на " плейър чат " . Нишо друго невиждаме .. Потърсих решение за проблема в интернет , пишеше различни кодове но с тях съвсем ми махна чата .. На следващия ден като си включих лаптопа отново беше оправено .. За втория път ми се появи чак след 2-3 дена .. Кажете моля ви как да го оправим и дали това е от нас или някои плугин ?
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Активен
- Ник в играта: BuHaTa
- Скайп профил: firerow
- Обратна връзка:
Да и аз имах същия проблем и не можех да видя чата в който и сървър да влизах , проблема ми дойде от jailbreak, но после като преинсталирах CS , първият път не стана за това я изтеглих нa ново (същата) инсталирах я и стан, дано това ти помогне.

- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
На мен понякога ми се получава така. Като рестартираш компютъра се оправя
.

- Активен
- Ник в играта: Lexus
- Скайп профил: ivailo_pp122
- Обратна връзка:
На мен ми се случва много често ,но ресвам компа и се оправя незнам какъв е проблема
- Новак
Станах админ в jaila и пратих смс сичко и пиша setinfo _pw iи паролата и не ме пуска да вляза пише кикет
моляви помогнете името ми в игарта е [mlinuTe] CrazY skype:vankata0607 ще ви дам и кода и паролата но не става..
моляви помогнете името ми в игарта е [mlinuTe] CrazY skype:vankata0607 ще ви дам и кода и паролата но не става..