Оплакване от перманентен гаг - LIKEABOS_S.
- Новак
Оплакване от перманентен гаг - LIKEABOS_S.
1.Вашият ник? LIKEABOS_S.
2.Сървър? SlackServ.com # Jailbreak
3.Ник на админа?
4.Вашето IP? 87.252.165.90
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата) Псува
6.Снимка/Демо на играта ви!(Зависи от сървъра, при стрелящите се записва автоматично в папка /cstrike
Сложи ми перманентен гаг,защото напсувах един играч , мисля че за псувня не трябва да се слага перманентен гаг ?
2.Сървър? SlackServ.com # Jailbreak
3.Ник на админа?
4.Вашето IP? 87.252.165.90
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата) Псува
6.Снимка/Демо на играта ви!(Зависи от сървъра, при стрелящите се записва автоматично в папка /cstrike
Сложи ми перманентен гаг,защото напсувах един играч , мисля че за псувня не трябва да се слага перманентен гаг ?
Последно промяна от DemoLitioN на 27 Окт 2012, 19:30, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на поста по образец!
Причина: Редактиране на поста по образец!
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: Перманентен гаг без причина
с този твой пост,нищо не можеш да направиш,някакво доказателство да дадеш,кой ти е сложил гаг-а,моля бъдете малко по-конкретни с тези постове
България Над Всичко !
- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Перманентен гаг без причина
[Образец] Оплаквания
Мнениеот Ивчо » Пон Авг 27, 2012 5:30 pm
Ако мислите ,че някой от екипа ни е направил грешка,моля пуснете оплакване в нова тема по този образец :
1.Вашият ник?
2.Сървър?
3.Ник на админа?
4.Вашето IP?
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)
*Моля когато пускате оплакване не се обръщайте към екипа ни с обиди и арогантно поведение!
*Препоръчително е доказателствата да се прикачват в http://upload.slackserv.com/
*Теми който не са по образеца се трият.
*Оправдания "Спрях си демото" , "Брат ми игра" също не се приемат
Ето ти образеца оправи си темата по образеца иначе няма да си направим труда даже и да ти погледнем оплакването
Мнениеот Ивчо » Пон Авг 27, 2012 5:30 pm
Ако мислите ,че някой от екипа ни е направил грешка,моля пуснете оплакване в нова тема по този образец :
1.Вашият ник?
2.Сървър?
3.Ник на админа?
4.Вашето IP?
5.Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)
*Моля когато пускате оплакване не се обръщайте към екипа ни с обиди и арогантно поведение!
*Препоръчително е доказателствата да се прикачват в http://upload.slackserv.com/
*Теми който не са по образеца се трият.
*Оправдания "Спрях си демото" , "Брат ми игра" също не се приемат
Ето ти образеца оправи си темата по образеца иначе няма да си направим труда даже и да ти погледнем оплакването

- Напреднал
- Ник в играта: HunterBG
- Скайп профил: Krissoo944
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от перманентен гаг - LIKEABOS_S.
За какво ти е доказателство, той си признава, че е псувал и не оспорва, че е гагнат несправедливо, а времето за което е гагнат.HunterBG написа:Къде е доказатекството?
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Завинаги един от нас.
- Ник в играта: HenyKucT
- Скайп профил: *.*
Кажи кой админ те е гагнал...нека и той изкаже мнение,защото от псувня до псувня има разлика,както и колко пъти те е гагнал за псувнане(дали си продължил да псуваш след 1-я гаг или директно перм. гаг ти е лепнал).Може и да си си го заслужил.

- Respected
- Обратна връзка:
съгласен съм с Папи... Кажи кой е админа и да изкаже мнение, защото в жб-то има доста хора които прекаляват с псуването ! Днес поне 5-6 имаше които след гаг не спираха да псуват с @ така че мисля,че ме разбра за какво говоря:)
България Над Всичко !
- Новак
Нямам демо , не знам името на админа , Напсувах един играч (даже вече не му помня ника) , но мисля че всеки заслужава 2-ри шанс , пък и за убида от този сорт като "пе***ас" не мисля че е за перманентен гаг.
- Respected
- Обратна връзка:
съгласен съм с теб,но поне малко напътване да ни беше дал,дали играча е смс админ или е от екипа,аз съм да му махнем гаг,защото каквото и да е казал за перм гаг не е , въпреки,че малко се съмнявам ако някои от екипа го е гагнал,зачи е имал защо и той да прецени дали да ти го махне !
България Над Всичко !
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
bugy man Е забранил да се слага pernamenten gag за псувни и обиди, ала може да му се отнеме свободата на слово ако прави спам с цел реклама. Силно се съмнявам някои от екипа да му е лепнал такъв гаг 100% е смс админ. Аз довечера ще съм в сървъра ако дотогава никои не ти го е махнал ще ти го махна (ако ми разрешат разбира се)
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Ако не ти е махнат гага все още ми пиши на скайпа, който ми е в профила или на ЛС.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека