Предложение за Jailbreak

Тук ще се местят старите теми

Какво мислите по въпроса ?

За
4
80%
Против
1
20%

Общо гласове: 5

Аватар
Напреднал
Напреднал

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за Jailbreak

Мнение от order »

Здравейте !
Предлагам в Jailbreak , на всички дни освен Hide N' Seek (Hns) да няма последен оцелял (last prisoner) . Причината , е че на awp day , knife day , и в тези дни , всички се крият с цел да бъдат последни . Идеята ми , е който затворник остане ласт и даде дуел или fg или fd на други дни освен HNS да бъде slay-нат . Защото се обезмислят дните , като всички се крият :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Re: Предложение за Jailbreak

Мнение от Bojidar »

Аз съм ЗА и искам предложа да се забрани "Free Gun"
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

Аз съм Против,защото криенето е забранено с цел забавяне на играта! А тези игри са част от играта и послденият оцелял се е преборил да бъде такъв,които се крие с цял да възпрепятства или да забави се слейва. А относно фг,това е част от играта и за него трябва да помисли.
П.П предложението ти не е по образец !
България Над Всичко !
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

ivailo написа:Аз съм Против,защото криенето е забранено с цел забавяне на играта! А тези игри са част от играта и послденият оцелял се е преборил да бъде такъв,които се крие с цял да възпрепятства или да забави се слейва. А относно фг,това е част от играта и за него трябва да помисли.
Не съм съгласен с теб , защото в присъствието на 4 админа MUFC се похвали , че вместо да излиза и да "умира" се е скрил и е бил "last" и съответно даде fg като се е криел , и си направи паксовете , докато другите се биеха с надзирателите :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Мнение от ivailo »

order написа:
ivailo написа:Аз съм Против,защото криенето е забранено с цел забавяне на играта! А тези игри са част от играта и послденият оцелял се е преборил да бъде такъв,които се крие с цял да възпрепятства или да забави се слейва. А относно фг,това е част от играта и за него трябва да помисли.
Не съм съгласен с теб , защото в присъствието на 4 админа MUFC се похвали , че вместо да излиза и да "умира" се е скрил и е бил "last" и съответно даде fg като се е криел , и си направи паксовете , докато другите се биеха с надзирателите :)
като е така,можеш да съобщиш или да пишеш в играта,винаги може да се допуснеш грешка, това не е фатално,пиши ми и ме викни и ще реша проблема!
България Над Всичко !
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

имаше такава тема - Отхвърлено
Изображение
Заключено Заключено