Проблем с хакерите!

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: zECTER
Скайп профил: spider_661
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем с хакерите!

Мнение от zECTER »

Моля ви се ако може админите да влизат малко по редовно в Д2 защото в момента играят 3-ма хакера и си правят каквото искат?! Единствените админи който виждам да влиза са Черешка , Карчев , Демолитион , Трикстер и Валве но си мисля , че има повече от 4 админа в Д2 следователно по хубаво да отстраните нередовните и да направи места за нови кандидатури! По този начин като няма админ губите всеки ден хора...! Влизам в сървъра играят 15 човека влиза 1 аимер и за 2 мин. сървъра е празен?! Не си заслужава заради хора , който не могат да играя и нямат капка скилл да си губите хората!
П.С Просто изразявам лично мнение не искам да обидя някой от админите просто казвам кой админи виждам да влизат редовно и да помагат за добрата игра в сървъра! Надявам се да вземете някакви мерки! Разбирам че няма как админите да седят 24/7 , но поне да бъдат по активни или да има повече админи за да може през повечето време да има админ..! Мерси :) :rool:
Изображение
Mercedes-Benz C63 AMG :3 <3
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Re: Проблем с хакерите!

Мнение от INCESSANTANGUISH »

Е ми аз влизам но като има прекалено много хакери не мога със всички да се справя и викам е ли ChereShka е ли DemoLitoN.
Е ли ако ги няма и них правя демо :) !!
И съм съгласен да пуснете кандидатурите :)
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: b0rN too kill.
Скайп профил: drago.baev1
Обратна връзка:

Мнение от robin_van_persie »

Тъка е най - добре zECTER е прав !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Аз обикновено викам Гената, но ако не е на линия-излизам.Съгласен съм да пуснете кандидатурите. :mnms: :mnms:
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от INCESSANTANGUISH »

Ми дано ги пуснат трябват редовни админи за тоя сървър !! защото във него май има най много хакери всеки ден ;)
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Вече има wall block и хакерчетата ще намалеят.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”