Как започна всичко , минало , настояще и бъдеще!

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: I'm sexy and i know
Скайп профил: vitorioiv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Как започна всичко , минало , настояще и бъдеще!

Мнение от Im sexy 'N i know it »

От доста време мислех да създам една такава тема. Мисля че заглавието си говори но ето аз как ще направя геимърската автобиография за мен!
1во-Кога започнахте да играете ВИДЕО игри?-Мисля ,че около 3-4 годишен още когато купиха компютър на брат ми.
2во-Какви бяха първите игри които започнахте да играете?-Мисля ,че супер марио ,някаква игра на Робин Худ , NFS ,Иу Ги О , Age of Mythology , Някакъв симулатор на камион (нещо си дето управляваш камион) ,Counter-Strike [1.5] , Half-Life! За други не се сещам
,но мисля че доста време отделях на Соник :D !
3то-Какъв беше първият компютър до които се докоснахте? Не съм много сигурен , но мисля че беше в една компютърна зала тъи като
живях много близо до нея.
4то-Какъв беше/е първият ви компютър? Ами знаете ги ония стари щаиги с 512 рам и 64 видео рам да не говорим че имаше около 60 гига-баита , но тогава беше истинска стрела (преди 1000000 хиляди години :D ).
5то-Колко често играехте игри когато бяхте малки?-Като малък започнах лека-полека да се пристръстявам. Можеби около 20тина минути и след това ставаха часове , а сега прекарвам колко мога повече време :D !

6то-Как се виждате сега като играещ видео игри?-Ами аз съм от ония залепените за компютъра дето си пускат дъбстеп и по 20 часа на ден не се отлепят.
7мо-Какви игри играте сега.(Тъи като има хора дет са пълни маняци и са играли над 200000000 игри запишете игрите които сте играли в последното тримесечие [последните 3 месеца ])Да започваме-Всички Call Of Duty които са достъпни за PC,Аssassins's Creed-всички игри-без допълнителните ,The Sims 3 ,CCCCCOOOOUUUUUNNNNTTTTEEEERRRR-SSSSTTTRRRRIIIIKKKKEEE , Minecraft Yu-Gi-Oh ,
WarCraft(маи така се пише) , Age of Empires , Age of Mythology ,Bordlerlands 2 , GTA-Sand Andreas , GTA-Vice Sity , Mark of the Ninja Lol и много други.
8мо-Кои игри бихте искали да играете(купени)-The Sims 3
9то -Какви жанрове игри харесвате?-За мен малко труден въпрос-Малко стратегия , Екшън , Симулаця , FPS(на български незнам как е но на англииски е First-Person-Shooter- а да стрелба от първи лице или нещо такова) , Фанстастика , Сандбокс (О-_-О)

10то-Как се виждате геимърската си страна в бъдещето?-Не съм много сигурен можеби ще се късам от игри на един по "новите изобретения" на бъдещето.

Надявам се темата да ви е хванала вниманието и да сте заинтерсовани от драсване на един отговор!
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Sensation
Скайп профил: mafiota_58

Re: Как започна всичко , минало , настояще и бъдеще!

Мнение от Sensation »

Първия ми комп имаше 64 гб рам и 9 гигабайта хард и беше през 2003 година така че твоя не е бил чак толко стар
Аз съм ХАКЕР
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Sensation написа:Първия ми комп имаше 64 гб рам и 9 гигабайта хард и беше през 2003 година така че твоя не е бил чак толко стар
Да не би да е 64 МегаБаита рам? Щото 64 ГИГА баита имат само едни от наи мощните достъпни за обикновенните хора машини! :D
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Sensation
Скайп профил: mafiota_58

Мнение от Sensation »

Im sexy 'N i know it написа:
Sensation написа:Първия ми комп имаше 64 гб рам и 9 гигабайта хард и беше през 2003 година така че твоя не е бил чак толко стар
Да не би да е 64 МегаБаита рам? Щото 64 ГИГА баита имат само едни от наи мощните достъпни за обикновенните хора машини! :D
Да де обърках се както винаги :laught:
Аз съм ХАКЕР
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: TheMaster =]
Скайп профил: noname_hakera
Обратна връзка:

Мнение от TheMaster »

Първия ми комп беше, 1 GB RAM 128mb GPU и 1.8gHz CPU :D Не е кой знае какво с сравнение с това което съм сега :D А първите игри, еми Super Mario, NFS, CS
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

TheMaster написа:Първия ми комп беше, 1 GB RAM 128mb GPU и 1.8gHz CPU :D Не е кой знае какво с сравнение с това което съм сега :D А първите игри, еми Super Mario, NFS, CS

Ама цс 1.6? :d
Последно промяна от k-Ivanova на 26 Дек 2012, 13:04, променено общо 1 път.
Причина: Излишен коментар! Тези не-много-съществени въпроси може и на лично ;)
Изображение
Мисли , преди да пишеш!
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: aNubiS
Скайп профил: anubis.ss
Обратна връзка:

Мнение от |HaRD_TeAM|aNubiS »

Първият ми комп беше 1 мегабайт рам и 1.6 gHz, Първи игри Супер Марио, НФС и др
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”