Оплакване от несправедлив бан - HEXZ0R

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: HEXZ0R
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - HEXZ0R

Мнение от HEXZ0R »

1. Вашият ник? - HEXZ0R
2. Сървър? - SlackServ.com # HideNSeeK 100aa
3. Ник на админа? - FeNNoMeNa
4. Вашето IP? - 46.10.173.194
5. Причина поради която сте наказан? - Cheater
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin FeNNoMeNa.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : HEXZ0R
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 46.10.173.194 '
[AMXBans] ===============================================
6. Снимка/Демо на играта ви! - http://upload.slackserv.com/HEXZ0R_SS_HideNseek.dem
Офтопик:
Oплакване -_- значи знам че са ме банвали за какво ли не , но това което направиха днес направо "изби рибата" , значи няма какво да се възмущавам от админите , само 1 явно знае за какво банва (Truth) ,другия ви колега (r1oday) само ми бута цс-а с глупави кодове от сървъра незнам защо го прави? Нищо не постига , не съм вчерашен знам как да го оправя , но все пак е зле един вид , но това няма значение сега само споменавам.Та да се върнем на темата с този админ FeNNoMeN , значи играя си аз във хнс и както се вижда на демото нямам хакове и т.н. просто мога да играя за разлика от тия които ме хранят , та има един играч след 4-я рунд от демото ще видите "Holding" се казва , че този въпросния го убивам след което ми казва че имам спейд хак след което "админа" FeNNoMeN решава да слуша без да гледа (и да е гледал надали имам нещо сами ще видите) и изведнъж имам пернамент за нещо което нямам , еми извиняваите преди може да сам правил мизерий сас sbj-то но това е абсурдно и не е за първи път да ме банват за нещо което нямам , моля да предприемете някакви мерки с някой от тези така не адекватни админи които банват възоснова на хорското мнение :)
======================
PEACE. :bgflag:
Последно промяна от DemoLitioN на 24 Яну 2013, 23:25, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на поста по образец!
G-UNOT [blink]you cant see me[/blink] WESTCOAST! when you see us ,throw it up for the fuckin westcoast * *
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: miro-fenomena
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - HEXZ0R

Мнение от fenomena234 »

Някой да му премахне бана ... грешката е в мене ... а и нексзор не съм те банал за това което ми спамеше холдинг ... бана беше защото накрая когато уби онзи Т пре мене явно е забил нета ама ти беше точно като спеед и ... а на твоето демо няма такива неща така, че се извинявам за бана и приятна игра в сървърите ни !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Pavl0ff
Скайп профил: ЛС в сайта
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - HEXZ0R

Мнение от pavl0ff »

Бана е премахнат.Приятна игра.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайно по стената.Чете се, но не е приятно !!!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”