И още един въпрос : Старият ми ник ? Да поясня , не Гоогле а ми следващият преди Старбуг ?
Награда : 90 аммо

Модератор: Развлечения
Аммото ми е дадено от SinisterGoogle написа:Извинете на сички които не са си получили аммото. Просто спонсора неска имаше работаСега влизам и ще дам аммото на Марио ако е вътре
![]()
И още един въпрос : Старият ми ник ? Да поясня , не Гоогле а ми следващият преди Старбуг ?
Награда : 90 аммо
Rabbit ама ти ще раздаваш това аммо защото ти не би трябвало да задаваш въпроси .Rabb!T написа:Един въпрос и от мен...
Колко трофеи и купи има Liverpool FC на всички равнища (резерви,първа дивизия,втора дивизия,младежи,европейски трофеи и др.)
Наградата ще е броя на трофеите умножени по 10![]()
, но има срок до 14:45 часа на 03.12.2011 когато е първия мач от английската виша лига
![]()
![]()
Ееее чакам отговори !
89 трофея имат ФК Ливърпул - те са на първо място от всички отботи с най-много трофейчетаRabb!T написа:Един въпрос и от мен...
Колко трофеи и купи има Liverpool FC на всички равнища (резерви,първа дивизия,втора дивизия,младежи,европейски трофеи и др.)
, но има срок до 14:45 часа на 03.12.2011 когато е първия мач от английската виша лига
![]()
![]()
Ееее чакам отговори !
Честито , ти спечелиIanko написа:89 трофея имат ФК Ливърпул - те са на първо място от всички отботи с най-много трофейчетаRabb!T написа:Един въпрос и от мен...
![]()
Ееее чакам отговори !![]()
нека сметна 89 . 10 = 890 аммо малко е но достатачно
На 1.01.2007 година.Sinister написа:Въпрос: Кога България влиза в Европейския съюз?
Награда: 500 Ammo Packs
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост