имамм следния проблем къто пробвам да вляза в хнсто на Slackserv ми зарежда маповете след което ми изписва ДИСКОНЕКТ и тва на сички хнсмапове от вашта верига само ;х

Genata ми го каза преди теб не ставаtRan$$poRteR написа:Изтрий файловете, за които ти дава ERROR, би трябвало да ти се оправи
Еми точно за тва съм я пуснал тук!top-hop-thop ;]] написа:ами значи питаи някои администратор
top-hop-thop ;]] написа:ами изчакай някои администратор да ти помогне
Тези 2 мнения са напълно излишни престани да спамиш в темите като не знаеш какво да кажешtop-hop-thop ;]] написа:ами значи питаи някои администратор
Аз пърпо помислих че нш е стано с цс и е инсталирах на ново но пак ми праи съштия проблемNicky написа:Единственото, което мога да ти кажа е да си смениш CS-а. Не знам защо при мен със steam не ми прави такива магарии...
Не помага cl_allowdownload 1 , колкото да нова цс пробвах и пак същотоfast1r1s написа:cl_allowdownload 1, И Nicky и на стийм прави много магарии
Изтегли каза ми пробвах но пак не ставаNicky написа:Изтегли дадената/дадените карти от интернет и ги сложи ръчно.
еми като не става - изтегли си ги ................ в дата-та мисля има всякви модели и т.н. за цсfragman написа:Genata ми го каза преди теб не ставаtRan$$poRteR написа:Изтрий файловете, за които ти дава ERROR, би трябвало да ти се оправи
Пичове казвам ви цс не е пробем и др теглих и пак същото нества и нестава :xHEXZ0R написа:еми като не става - изтегли си ги ................ в дата-та мисля има всякви модели и т.н. за цсfragman написа:Genata ми го каза преди теб не ставаtRan$$poRteR написа:Изтрий файловете, за които ти дава ERROR, би трябвало да ти се оправи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост