1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) -на 14 сум но след няколко след 10 дни ште сум на 15
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -имам 38 игрални часа в сървара
3. Напишете вашето име! -Мартин
4. Напишете вашият ник! -VampireLord
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) -желая да стана админе защото винаги като вляза и като няма админе всеки обижда или понякога някои админе киква без причина или слаува
6. Начин за връзка: скайп. -мартинели412
България завинаги
- Новак
- Баннат
- Ник в играта: Sensation
- Скайп профил: mafiota_58
- Вашият пол е: Мъж
Re: България завинаги
Aз нищичко не разбрах 1.В кой сървър искаш да си админ 2ро- Нямаш години 3то обяснението ти защо искаш да си админ съще не разбирам и си оправи заглавието
Edit : Подобно на колегата NewName и аз казвам НЕ. Има си образец за подаване на кандидатура.
Edit : Подобно на колегата NewName и аз казвам НЕ. Има си образец за подаване на кандидатура.
Последно промяна от Sensation на 08 Фев 2013, 14:31, променено общо 1 път.
Аз съм ХАКЕР
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Оправи си заглавието по образец, направи си кандидатурата ПО-ГРАМОТНО... пък и кандидатурата ти ми изглежда доста познат с известната реплика "админе" а 38 часа нямаш в нито един сървър
- Активен
- Ник в играта: NewName
- Обратна връзка:
Ще кажа НЕ без значение в кой сървър се кандидатираш!Мисля че не е нужно да се обосновавам защо давам НЕ!
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка: