Модератор: Развлечения
Българи - 50The Vampire Diaries написа:Който отговори на този въпрос правилно... всеки един отговор ще го умножим по 10 !
Въпрос : През 1912 година потъва най големият кораб за онези дни "ТИТАНИК" с общо 2200 души [b]Колко от тях са българи ?[/b] Колко от тях са оцелели ? И колко от тях са успяли да стъпат на сушата след трегедията и да успеят да разкажат историята?
Всички 3 отговора ги искам на един път ! При 1 грешен отговор отпадаш !!!
Нека само уточня - Отговорите са верни ,но си спомням ,че ти казах на скороMaR!o написа:Българи - 50The Vampire Diaries написа:Който отговори на този въпрос правилно... всеки един отговор ще го умножим по 10 !
Въпрос : През 1912 година потъва най големият кораб за онези дни "ТИТАНИК" с общо 2200 души [b]Колко от тях са българи ?[/b] Колко от тях са оцелели ? И колко от тях са успяли да стъпат на сушата след трегедията и да успеят да разкажат историята?
Всички 3 отговора ги искам на един път ! При 1 грешен отговор отпадаш !!!
Оцелели - 15
1 е успял да стъпи на сушата
На 5 Декември 2011 година ! (Днес)Sinister написа:Въпрос: На коя дата последно бяха изчистени хронологиите, статитистиките и банлистата?
Награда: 75 Ammo Packs
Ти като се отказваш ние не се!n00by написа:Аз се отказвам от играта ако искате може да теглите ключа criminal е пуснал друга тема там може да се получи по-добре.
Въпроса го слагам отново по напред защото гледам ви е трудно и увеличавам наградата на 110 аммоThe Vampire Diaries написа:Ти като се отказваш ние не се!n00by написа:Аз се отказвам от играта ако искате може да теглите ключа criminal е пуснал друга тема там може да се получи по-добре.
Аз продължавам с един въпрос : Коя от видовете акули е с най-много хриле и къде се среща ?
Награда : 70 аммо
The Vampire Diaries написа:
Аз продължавам с един въпрос : Коя от видовете акули е с най-много хриле и къде се среща ?
Награда : 70 аммо
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта