Предложения за "SlowHacking" плъгините по сървърите на SS
- Respected
- Ник в играта: ...
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложения за "SlowHacking" плъгините по сървърите на SS
Предлагам да се премахнат всички SlowHacking плъгини от всичките сървъри на SlackServ.com. Какво е отрицателното на тези плъгини ? Докато ги има тези slowhacking плъгини по сървърите ни, даже и да пуснем теми в форуми, те ще бъдат изтрити. Прост пример давам в cs-bg.info. Ако се пусне тема в форума им, тя ще бъде изтрита, главно заради причината по-горе. Също така, ако сървърът се рекламира чрез смс, в техният сайт, той отново няма да излезе, отново поради същата причина по-горе. Нека и обясня какво е това SlowHacking. Това са плъгини, променящи настройките на играча, без неговото знание и съгласие. Главно говоря за GameMenu. Във всички сървъри на веригата, този плъгин го има и сървърите се появяват над New Game, Favorites, Options, Exit... Плюс това така губим доста хора чрез това натрапване. Положителното: Свободна реклама в най-посещаваният сайт на тема counter-strike и ТЪРСЕНЕ на сървъри, а именно CS-BG.info. Доста хора ще доведем само и единствено, чрез този сайт, плюс като сметнем, че ще хвърлим темите си по другите форуми... Така ще си изградим добра представа за веригата, като имаме в предвид, че хората не си мислят, че сме някакви, които отчаяно търсят хора и затова слагат сървърите си по гейм менютата. Накратко с малко усилия можем да постигнем доста голямо мнение за веригата и по-голяма посещаемост.
Второто ми предложение е за тези, които ще кажат "ПРОТИВ". То отново е за Game Меню-то, а именно, когато влезе даден играч в сървъра ще го пита дали иска да добави НАШИТЕ сървъри в гейм менюто. И при приемане сървърите ни ще бъдат в гейм менюто, а при отказване, няма да става нищо. Това е заобиколен начин на slowhacking-а. Така, който е привърженик и иска да сървърите да са в менюто с кеф ще приеме, а този, който не иска да си цапа менютата ще откаже. Просто и ефективно. Лесен начин да заобиколим SlowHacking-а.
Моето мнение: Нека се възползваме от второто предложение >> да заобиколим slowhacking-а и да рекламираме спокойно. Така нищо не губим !
Второто ми предложение е за тези, които ще кажат "ПРОТИВ". То отново е за Game Меню-то, а именно, когато влезе даден играч в сървъра ще го пита дали иска да добави НАШИТЕ сървъри в гейм менюто. И при приемане сървърите ни ще бъдат в гейм менюто, а при отказване, няма да става нищо. Това е заобиколен начин на slowhacking-а. Така, който е привърженик и иска да сървърите да са в менюто с кеф ще приеме, а този, който не иска да си цапа менютата ще откаже. Просто и ефективно. Лесен начин да заобиколим SlowHacking-а.
Моето мнение: Нека се възползваме от второто предложение >> да заобиколим slowhacking-а и да рекламираме спокойно. Така нищо не губим !
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Re: Предложения за "SlowHacking" плъгините по сървърите на S
Nicky написа:Нека се възползваме от второто предложение >> да заобиколим slowhacking-а и да рекламираме спокойно. Така нищо не губим !
Ако мога да гласувам казвам едно доста големичко ЗА
- Respected
Ако го направиш това със въпроса съм за направо го давай на Миро , а колкото до цс-бг в тези теми там пишат само хейтъри и не случайно нямаме тема там ,а не заради slowhackinga.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Темите в "cs-bg" са бесмислени, а и няма много полза от тях за развитието на каквито и да е сървъри. Също така като решавате каквото и да е било се замислете какво беше положението преди.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА да пита с въпрос, дали искаш или не да ти се добави GameMenu. Това го има в една друга верига, няма да цитирам имена и е доста добро.

- Зарибен
- Ник в играта: top-hop-thop ;]]
- Скайп профил: misteriqta_12341
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
И аз съм съгласен да се пита предварително !
България Над Всичко !
- Активен
- Ник в играта: Lo6iA
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка: