Оплакване от бан - aHaJLruH

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от бан - aHaJLruH

Мнение от aHaJLruH »

1. Вашият ник? aHaJLruH (прякор)
2. Сървър? Jailbreak
3. Ник на админа? onstyle
4. Вашето IP? 84.40.87.143
5. Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата):

Код за потвърждение: Избери целия код

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin onstyle. 
[AMXBans] There are 27 minutes and 12 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : aHaJLruH 
[AMXBans] Reason : ' zaqjda se s admin sled preduprejdenie ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.slackserv.com 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 
[AMXBans] Your IP : ' 84.40.87.143 ' 
[AMXBans] =======================================
6. Снимка/Демо на играта ви!(Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър):
http://dox.bg/files/dw?a=45b9fd2c86
7.Допълнително : Ако трябва ще пускам още доста оплаквания докато се вземете в ръце и си прегледате администраторите. Вместо да ми сложи гаг за 5,10,15 минути ми сложи бан за 30 минути. Даже не съм сигурен дали и гаг трябва да ми слага тъй като го нарекох "саднат". Демото е доста малко моля да го прегледате и да ми кажете дали си струва банът. Днес ме банва за 2ри път така , но не мислех , че беше наложително да се оплаквам толкова бързо , но след като ме банна преди 5 минути просто почна да ми кипва :sarcastic: . Ако администраторът има някакъв комплекс не е нужно да си го изразява в сървърът !
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Re: Оплакване от бан - aHaJLruH

Мнение от onstyle »

Момченце взе да ми писва от тебе честно ти казвам.Никой в сървъра не е длъжен да ти чете спама колко сме били "ограничени" и "безинтересни"Гаг не съм ти сложил,защото думите ти са към мен,предупредих те да внимаваш с думите,който използваш ти ми се репчиш насреща.Някой от администраторите,ако може да ми каже какво да го правя този младеж ще му бъда благодарен.
http://puu.sh/25C1E
http://puu.sh/25C2f
http://puu.sh/25C2Y
http://puu.sh/25C3g
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

"Доста е бавен горкия, Саднат" - Това го възприемаш като обида!? А и да ти кажа половината от снимките които си дал не са от банът който ми нанесе преди малко. Дал съм демо искам да го изгледат. Ти започна спора до колкото знам с думите си : Ти момиче ли си та постоянно хленчиш. Тези думи бяха насочени към мен! Знаех , че първи ти ще изпишеш коментар и ще се защитаваш когато си поправиш държанието към мен тогава можеш да спамиш по темата! Искам някой Червен демек администратор да го прегледа , ако обичате. :)

EDIT :
Кой беше човекът който след като станах SIMON ми каза давам ти 10 секунди да дадеш команда. В същото време изтичат 3 секунди аз съм написал командата до половината и ме мята затворник кой беше провокаторът на тези действия от моя страна. Ти хубаво даваш снимки на мойте действия а на твоите преди това , защо не даваш ? Отново ти казвам погледни си и коментарите какво държание има в тях тогава можеш да ми казваш младеж , лапе или както е там.

ЕДИТ след коментарът под мен !
Не се опитвай да лъжеш не лъжеш друг освен себе си. Снимките които си дал са на 3 различни карти по три различни времена виждам , че администраторката "blq" е била още в игра. Питай я в колко часът стана тя от компютърът за да извежда кучето си и да учи. Да знам го това знам и доста други неща не се опитвай да лъжеш и да замазваш , защото вече стана трагично и отново ти казвам спри да спамиш по темата има си хора които ще решат !
Последно промяна от aHaJLruH на 20 Фев 2013, 18:53, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Сега не знам да ти се смея ли или да гледам странно,да си момиче вече обида ли е?.Не се тревожи ще бъде прегледано,а всички снимки са от последният бан,който съм предоставил.
П.П. Не си ти човека,който ще ми каже къде,кога и защо ще пиша,съобразявай се.+Съм длъжен да дам доказателства спрямо теб ;)
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Това което видях от демото onstyle да не се повтаря повече.За такива изказвания има гаг.До потребителя пуснал темата ,вчера обясних ,че такива забележки от рода ,че някой е "бавен ,смешен ,саднат" не се толерират особено по начина по който ги използвате.Вие си правете сметката дали ще продължите с тях.

"4.Забранени са нападките или заяждането с администраторите ! "
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

За това трябваше да го предупредиш и ако продължи да го гагнеш. Но като гледам след това играча си е заслужил гага, а ти си го баннал. За предпочитане е да не се повтаря..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”