Относно подписите

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Grim
Обратна връзка:

Относно подписите

Мнение от Grim »

Здравейте екип,

Имам едно скромно предложение относно подписите. Всеизвестно е, че максимумът символи, които може да съдържа един подпис е ~250. Определено звучи много, но ако се опитате да пуснете един код към снимка и да напишете още нещо, ще се уверите, че лимитът не е толкова голям. Също така и лимитът за големина на изображението не е достатъчно голям според мен. Разбирам, че целта е да се избегне слагането на големи картинки като подписи, които биха могли да уголемят страницата или да развалят пропорциите й, но смятам, че лимитът за ширина на изображението може да бъде вдигнат, тъй като е невъзможно да си сложите подобен банер:

Изображение

Мисля, че сами можете да видите, че картинката всъщност не е толкова голяма :)

Благодаря за вниманието ви,
Грим :victory:
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Re: Относно подписите

Мнение от $_criminal_$ »

Съгласен съм поради тази причина нямам такъв
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:ef3d35f13e [/vbox7]Aз съм гадния AIM хакер който ще ти изкара мозъка от главата
Аватар
Администратор
Администратор

Ник в играта: asddd
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от nStoyanov »

Големите картинки няма как да разширят страницата защото има авто-оразмерител. Причината на забраната за слагане на по-големи снимки е, че представи си 20 поста с големи снимки, според теб колко време ще зарежда на хората с по-бавен интернет. Целта е всеки да може да се чувства максимално комфортно при разглеждането на форума. :)
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Grim
Обратна връзка:

Мнение от Grim »

Разбирам изцяло Спенсчо, не смятам, че лимитът на снимките трябва да се дига чак толкова, но може би 800 на 400 (или по-малко) пиксела не е толкова зле. Разбира се, оставям ти да решиш, тъй като никога не съм бил добър в големини, широчини и тн. :tooth:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”