Здрасти
Играя сървъра от известно време и сам адски доволен! Обаче има един малък проблем. Един от админите (не искам да споменавам име) постоянно гледа всички чатове. Играеше CT и всеки път който организирахме бунт той си знаеше и почваше масово избиване. Според мен това е страшна простотия. Как ви се струва на вас ?
Поздрави!
Отностно Admin Listen.
- Новак
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Чатовете
От една страна така, а от друга може да го псуват на say_team и той не може да направи нищо.

- Новак
Да, това е така. Но като се замислиш почти винаги има два админа онлайн. Като минат по един в двата отбора и това е решено.
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Че защо аз трябва да седя Т понеже на теб така ти се иска !? Като псуват или рекламират на teamsay аз трябва да бездействам и да ми се оплакват, че тоя и оня го псуват а аз не правя нищо ??? Къде си виждал сървър, в който админите да не виждат всички чатове ? Ами тези в д2то какво да кажат... + това админа, който е ЦТ пак ще вижда чата на Т... Помосли логично... Трябва ли примерно в 2 сутринта да викам втори админ, че да става играта...? -.-
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Оплакването ти е меко казано глупаво. Админът трябва да вижда всички чатове, за да следи за реда дали ти си имаш полза от това или не няма значение
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
До колкото разбирам от първият пост, че ви избива масово то това би било FК. Щом няма ясна причина за вашето убийство няма защо да ви убива. Даже и да напишеш в общият чат, че ще правите бунт или нещо друго няма как да ви убие. Трябва да го направите, за да ви накаже. Така, че ако видиш въпросният админ да го прави без причина (тоест без да сте направили нищо, а сте написали в чата какво ще правите) го докладвате и му казвате най-спокойно "Чао, скъпи мой".