Оплакване от Пом-Админ в Jail-а (NOFEAR)

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: TpeBoMaH*
Скайп профил: kelemeto_99
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Пом-Админ в Jail-а (NOFEAR)

Мнение от TpeBoMaH* »

1. Вашият ник? TpeBoMaH*
2. Сървър? Slackserv.com # Jailbreak
3. Ник на админа? NOFEAR
4. Вашето IP? 130.204.159.114
5. Причина поради която сте наказан? във конзолата забравих да снимам защото се нервирах и излезнах но имам демо.Та така играеме и дават масов box във изолатора след което играч със nick : iliqncy не го знам точно на демото ще го видите ни обива всичките със оръжие според правилата на SlackServ би трябвало да се накаже със бан :TeamKill , но не и аз казах да го баннат но понеже никой не обърна внимание аз почнах да спама малко , а NOFEAR почна да спами като луд Искам FD ! и ме гагна мене ? а после БАН защото писах признавам писах след както сам гаг на all но играча не е НАКАЗАН ! искам да видите демото как NOFEAR СПАМИ и как Iliqncy е TeamKill !
И след като ме гагна мене ! на 22 минута Пмощник админът NOFEAR Отново започна да спами Искам си FD ! нямам Думи ! :x
иначе банът ми е справедлив и не правя темата за да ми се махне банът а за да видите Nofear , И iliqncy
6. Демо на играта ви! http://upload.slackserv.com/Slackserv.c ... NOFEAR.dem - гледайте от 17:00 минута
Благодаря За обърнатото Внимание :)

Поздрави : TpeBoMaH* :rock:
Не мрази играча,Мрази Играта :)
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Пом-Админ в Jail-а (NOFEAR)

Мнение от Ками »

TpeBoMaH* написа:1. Вашият ник? TpeBoMaH*
3. Ник на админа? NOFEAR
5. Причина поради която сте наказан? във конзолата забравих да снимам защото се нервирах и излезнах но имам демо.Та така играеме и дават масов box във изолатора след което играч със nick : iliqncy не го знам точно на демото ще го видите ни обива всичките със оръжие според правилата на SlackServ би трябвало да се накаже със бан :TeamKill , но не и аз казах да го баннат но понеже никой не обърна внимание аз почнах да спама малко , а NOFEAR почна да спами като луд Искам FD ! и ме гагна мене ? а после БАН защото писах признавам писах след както сам гаг на all но играча не е НАКАЗАН ! искам да видите демото как NOFEAR СПАМИ и как Iliqncy е TeamKill !
И след като ме гагна мене ! на 22 минута Пмощник админът NOFEAR Отново започна да спами Искам си FD ! нямам Думи ! :x
иначе банът ми е справедлив и не правя темата за да ми се махне банът а за да видите Nofear , И iliqncy
6. Демо на играта ви! http://upload.slackserv.com/Slackserv.c ... NOFEAR.dem - гледайте от 17:00 минута

Не прегледах цялото демо само до момента, когато те гагна за 1 ден и мога да кажа, че определено Митко не е прав! И той спами, не направи нищо по въпроса, че онзи ги изби, въпреки че има бан права, Пламен не можеш да виниш той е пом. админ. NO FEAR (Митко) е СЪРВЪР админ и би трябвало да реагира! А до колкото видях никой нищо не направи. Пък и не мисля, че си заслужил 1 ден, при положение, че и той спами на алл чата... И Ти не си по-малко виновен, но също забелязах, когато 1 играч напсува Митко отново не направи нищо, а трябваше iGaby да го гагне със закъснение....
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от TpeBoMaH* »

Ками написа:
TpeBoMaH* написа:1. Вашият ник? TpeBoMaH*
3. Ник на админа? NOFEAR

Не прегледах цялото демо само до момента, когато те гагна за 1 ден и мога да кажа, че определено Митко не е прав! И той спами, не направи нищо по въпроса, че онзи ги изби, въпреки че има бан права, Пламен не можеш да виниш той е пом. админ. NO FEAR (Митко) е СЪРВЪР админ и би трябвало да реагира! А до колкото видях никой нищо не направи. Пък и не мисля, че си заслужил 1 ден, при положение, че и той спами на алл чата... И Ти не си по-малко виновен, но също забелязах, когато 1 играч напсува Митко отново не направи нищо, а трябваше iGaby да го гагне със закъснение....
Аз не виня пламен даже само той попита кой :) и се опита да помогне :)
и благодаря ти за мнението :)
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Прегледах демото и мога да ви кажа,че сървър админа NOFEAR не направи абсолютно нищо по въпроса с теамкилл-а от страна на iliqnci(или нещо такова).Малко е "тъпо" да седиш и да си гледаш твоята игра,ако някой теб псува,теб убие или ти пречи по някакъв начин само тогава да му наложиш наказание.Сигурен съм,че ако го беше убил него така,тогава наказание.А относно теб Тревоман,гага ти е напълно заслужен при положение,че спамиш на алл чата,можеш по най-кроткия начин да напишеш на админ,алл или на сей да го банне,но ти повече от 10 пъти го написа и не може да се видят командите.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

тревомане а ти се благодаряй че все още не съм ти свалил правата след толкова оплаквания от теб,така че изобщо не мрънкай във форума,защото ако бях аз нямаше да е за един ден бана
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от TpeBoMaH* »

onstyle написа:Прегледах демото и мога да ви кажа,че сървър админа NOFEAR не направи абсолютно нищо по въпроса с теамкилл-а от страна на iliqnci(или нещо такова).Малко е "тъпо" да седиш и да си гледаш твоята игра,ако някой теб псува,теб убие или ти пречи по някакъв начин само тогава да му наложиш наказание.Сигурен съм,че ако го беше убил него така,тогава наказание.А относно теб Тревоман,гага ти е напълно заслужен при положение,че спамиш на алл чата,можеш по най-кроткия начин да напишеш на админ,алл или на сей да го банне,но ти повече от 10 пъти го написа и не може да се видят командите.
onstyle аз казах че бана ми е служен , както и гага просто неискам team-killera да остане безнаказан :x
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”