![]() |
Модератор: Развлечения
На мен ми е много интересно как разбирате дали даден играч е с мерник на авп-то[PRO]Eminem написа:те хубул са забранени ама като вляза в авп и като видя поне половинта са с мерник
лесно се разбира например обикалям краи него с нож на 2м и ония ми пере хеад някои го могат но са играли много с авп пак новаците си перат с мерника или пак ония си върви излизам му и ония направо бам и сам деад докато пуснеш оптиката докато я насочиш ония те убил 2 пътиlshv написа:На мен ми е много интересно как разбирате дали даден играч е с мерник на авп-то[PRO]Eminem написа:те хубул са забранени ама като вляза в авп и като видя поне половинта са с мерникЧе и админите ви банват за такива глупости.
а как ще ме разбереш че играя с този скин в зомби модаHenyKucT написа:От сега казвам, че ако лично аз хвана някой с такъв скин на авп или с мерник го банвам. Гена много от хората не бяха чували, че и мерника е забранен
ХААХХ ти да не насочваш танк? Има начин да се разбере дали играе с мерник и това не е начина.[PRO]Eminem написа:лесно се разбира например обикалям краи него с нож на 2м и ония ми пере хеад някои го могат но са играли много с авп пак новаците си перат с мерника или пак ония си върви излизам му и ония направо бам и сам деад докато пуснеш оптиката докато я насочиш ония те убил 2 пътитака че разбира се дори нети трябва да го гледаш
Ти танк ли насочваш? И като ти знам рефлексите в dusta......[PRO]Eminem написа: излизам му и ония направо бам и сам деад докато пуснеш оптиката докато я насочиш ония те убил 2 пъти
За да си мислят, че могат да играятGenata написа:не са от sourse,или поне така си мисля,на мен друго ми е любопитно,уж са забранени пък в есл играят с мерници
Аз където съм играл във други вериги не бяха забранени и във ЕСЛ си пише че не са, вижте правилата!Genata написа:не са от sourse,или поне така си мисля,на мен друго ми е любопитно,уж са забранени пък в есл играят с мерници
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта