Оплакване от Server Admin (blq-)

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: M[o]PyK
Вашият пол е: Мъж

Оплакване от Server Admin (blq-)

Мнение от M[o]PyK »

1. Вашият ник? M[o]PyK
2. Сървър? Jailbreak
3. Ник на админа? blq-
4. Вашето IP? 88.80.120.158
5. Причина поради която сте наказан? Не е банн! Значи, влизам да поиграя малко в Jailbreak сървъръ! След време blq- ме мята ЦТ без да ме пита, дали искам или не! А за капак на всичко и казвам че не искам и си се мятам Т с командата ''/nomic'' И, и казвам отново че не искам ЦТ, но тя пак ме мята, и така няколко пъти! Казах и че ще я кача, но тя продалжаваше, въпреки това че не искам цт, все едно ме кара на сила да играя...

6. Демо на играта ви!

Офтопик:
Ако темата не е на място моля преместите я!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ivailo
Скайп профил: undertaker239
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Server Admin (blq-)

Мнение от ivailo »

Първо мястото на темата не е тук ! После от това демо не се вижда нищо ! Само как те мятат , а не че са те метнали 10 пъти без да питат и такива, спри да се правиш на интересен !
България Над Всичко !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

И аз съм на същото мнение,Преувеличаваш! Аз искам да те питам при положение,че си смс там,когато играча уби всички защо не го кикна или извика някой от нас за да бъде наказан?
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от M[o]PyK »

ААА я чакаите кой кога е бил смс аз бях смс ама бях вип... ;) А и правата ми и изтекаха аз ако имах права щах кикна... И не се правя на интересен просто се оплаквам защото това не се случва за първи път :) Това го е правила много пъти на мене ми писна само да ми разваля играта тъкмо взема оръжие и да ме мете що не го направи преди това и защо поне не ме попита дали искам или не?? Мята ме и след като и казвам че не искам тя пак го прави поне нека ми каже защо е така ?? и с каква цел го прави ?
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

M[o]PyK написа:ААА я чакаите кой кога е бил смс аз бях смс ама бях вип... ;) А и правата ми и изтекаха аз ако имах права щах кикна... И не се правя на интересен просто се оплаквам защото това не се случва за първи път :) Това го е правила много пъти на мене ми писна само да ми разваля играта тъкмо взема оръжие и да ме мете що не го направи преди това и защо поне не ме попита дали искам или не?? Мята ме и след като и казвам че не искам тя пак го прави поне нека ми каже защо е така ?? и с каква цел го прави ?
Мислех си да не отговарям изобщо на темата ама... Аз от къде да знам ти кога точно взимаш оръжие или си в тунел, че да не те мятам? Виждам, че има свободно място и те мятам, какъв е проблема? Метнала съм те няколко пъти като си мъртъв, не като си жив (един вид слей) кое му е развалянето на играта? Всеки рунд ли те мятам, че да е развалена? И ако трябваше да питам всеки един иска ли цт не иска ли... Докато намятам... И после тия дето искат не знаят правилата... ? Когато се освободи място питам кой иска цт и тогава мятам който поиска... Но в началото на мапа не нужно да питам искаш ли или не + това не пише никъде в правилата, че съм длъжна да питам всеки дали иска да го метна, да го слейна, да го кикна и т.н.

п.п. Щом е толкова важно - ОБЕЩАВАМ, ПОВЕЧЕ НЯМА НИКОГА ДА ТЕ МЯТАМ ЦТ! Без значение дали искаш или не... Щом е проблем за теб...

п.п.2 Демото от jb_mania_fixed ли е защото на мен това ми отваря и до колкото си спомням 'случката' стана на sm_jailbreak, т.е. грешно демо ли ми отваря? (не съм го и гледала...не възнамерявам и да го направя...знам за какво става на въпрос)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от M[o]PyK »

Това исках да чуя може да :lock: