M[o]PyK написа:ААА я чакаите кой кога е бил смс аз бях смс ама бях вип... ;) А и правата ми и изтекаха аз ако имах права щах кикна... И не се правя на интересен просто се оплаквам защото това не се случва за първи път

Това го е правила много пъти на мене ми писна само да ми разваля играта тъкмо взема оръжие и да ме мете що не го направи преди това и защо поне не ме попита дали искам или не?? Мята ме и след като и казвам че не искам тя пак го прави поне нека ми каже защо е така ?? и с каква цел го прави ?
Мислех си да не отговарям изобщо на темата ама... Аз от къде да знам ти кога точно взимаш оръжие или си в тунел, че да не те мятам? Виждам, че има свободно място и те мятам, какъв е проблема? Метнала съм те няколко пъти като си мъртъв, не като си жив (един вид слей) кое му е развалянето на играта? Всеки рунд ли те мятам, че да е развалена? И ако трябваше да питам всеки един иска ли цт не иска ли... Докато намятам... И после тия дето искат не знаят правилата... ? Когато се освободи място питам кой иска цт и тогава мятам който поиска... Но в началото на мапа не нужно да питам искаш ли или не + това не пише никъде в правилата, че съм длъжна да питам всеки дали иска да го метна, да го слейна, да го кикна и т.н.
п.п. Щом е толкова важно - ОБЕЩАВАМ, ПОВЕЧЕ НЯМА НИКОГА ДА ТЕ МЯТАМ ЦТ! Без значение дали искаш или не... Щом е проблем за теб...
п.п.2 Демото от jb_mania_fixed ли е защото на мен това ми отваря и до колкото си спомням 'случката' стана на sm_jailbreak, т.е. грешно демо ли ми отваря? (не съм го и гледала...не възнамерявам и да го направя...знам за какво става на въпрос)