Отностно администрацията в JailBreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Stanislaff
Скайп профил: slavka6nika
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Отностно администрацията в JailBreak

Мнение от Stanislaff »

Здравейте, отностно администрацията в JailBrake не съм много доволен както и други играчи както казвам други не са малко такива играчи. Прекарвам не малко време в сървърите ви и заварвам доста от вашите админи който дори някой от тях не знаят ПРОСТИ правила за играта в JailBrake, а да не говоря за останалите по-сложнички задължения за админа и задължения за играча. Ще дам имената на администраторите с НАЙ-ГРУБИ,ЛОШИ качества като админ в JailBrake - retr, 2-ма админи с начало на своя ник Fr3sH, това са играчите с най-грубите грешки в сървъра има и други администратори с леки грешки ще дам един пример с DreameR. В сървъра трябва да има повече добри и сериозни админи и да влизат по-често защото се допускат много лоши грешки от страна на не сериозни смс админи и други видове админ.И също така да се наказват админите с груби грешки и непостоянство в сървъра :ban: . Нямам за съжаление снимки и демота да покажа грубите грешки, но щом се налага от сега нататък ще права и моля напишете свойте мнения отдолу отностно администрацията. Това е от мен чакам мненията ви.
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Re: Отностно администрацията в JailBrake

Мнение от Genata »

всички изброени тук са смс админи,и нямат нищо общо с администраторите от slackserv,а ако мислиш че нещо смс админа нарушава правилата можеш да се оплачеш от него тук - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 303#p86303
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.

п.п. http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=78 <<< Тук има 3те теми, които споменах.

п.п.2 Пак ме превариха :D
Последно промяна от Ками на 02 Апр 2013, 02:20, променено общо 1 път.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани :)
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Stanislaff »

Добре извинявам се, че темата не е на правилното си място :)
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Stanislaff »

Ками написа:Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.

п.п. http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=78 <<< Тук има 3те теми, които споменах.

Отностно retr той днес с не знанията си развали играта на всички, а нямаше администратор който да оправи нещата навреме..
Последно промяна от izmisleN на 02 Апр 2013, 13:49, променено общо 1 път.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Stanislaff »

onstyle написа:Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани :)

Добре ще докладвам с доказателства вече и както казах "щом се налага от сега нататък ще права"
Последно промяна от izmisleN на 02 Апр 2013, 13:51, променено общо 2 пъти.
Причина: Моля да прочетете правилата на форума, при следващо такова провинение ще Ви бъде добавено +1 предупреждение.
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

На retr вчера правата му бяха взети погледнете http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=7112, а когато има някой който нарушава правилата или ви разваля играта оплачете се от него за да могат да се предприемат някакви мерки. :)
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

Ками написа: На retr вчера правата му бяха взети погледнете viewtopic.php?f=78&t=7112, а когато има някой който нарушава правилата или ви разваля играта

Бяха му махнати правата веднъж, на Mo3aKа.

Re: Отнети права на СМС Админи !

Мнениеот Genata » 31 Мар 2013, 19:25

iSpoxxy написа:1. Името на играча с което е СМС Админ/Вип. HeHaCuTeH Mo3aK!
2.Сървър в който е СМС Админ/Вип. Jailbreak
3. Причината поради която искате да му бъдат свалени правата. Псува играчи и спами + гагва играчи.
4. Снимка , Демо или каквото и да е доказателство че играча не е спазил някое от правилата.
http://puu.sh/2rfRz
http://puu.sh/2reQz
http://puu.sh/2rfKI
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Извинявай ама преди да хвърляш обвинение без да знаеш към кого прочети правилата и виж кои админи са към екипа без да ги слагаш в един куп с смс админите!
Stanislaff написа:
onstyle написа:Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани :)
Добре ще докладвам с доказателства вече и както казах "щом се налага от сега нататък ще права"
Stanislaff написа:
Ками написа:Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.

Отностно retr той днес с не знанията си развали играта на всички, а нямаше администратор който да оправи нещата навреме..
Stanislaff написа:Добре извинявам се, че темата не е на правилното си място :)

Използвай опцията ПРОМЕНИ вместо да правиш тройни постове които се наказват
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”