Отностно администрацията в JailBreak
- Напреднал
- Ник в играта: Stanislaff
- Скайп профил: slavka6nika
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Отностно администрацията в JailBreak
Здравейте, отностно администрацията в JailBrake не съм много доволен както и други играчи както казвам други не са малко такива играчи. Прекарвам не малко време в сървърите ви и заварвам доста от вашите админи който дори някой от тях не знаят ПРОСТИ правила за играта в JailBrake, а да не говоря за останалите по-сложнички задължения за админа и задължения за играча. Ще дам имената на администраторите с НАЙ-ГРУБИ,ЛОШИ качества като админ в JailBrake - retr, 2-ма админи с начало на своя ник Fr3sH, това са играчите с най-грубите грешки в сървъра има и други администратори с леки грешки ще дам един пример с DreameR. В сървъра трябва да има повече добри и сериозни админи и да влизат по-често защото се допускат много лоши грешки от страна на не сериозни смс админи и други видове админ.И също така да се наказват админите с груби грешки и непостоянство в сървъра
. Нямам за съжаление снимки и демота да покажа грубите грешки, но щом се налага от сега нататък ще права и моля напишете свойте мнения отдолу отностно администрацията. Това е от мен чакам мненията ви.

Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: Отностно администрацията в JailBrake
всички изброени тук са смс админи,и нямат нищо общо с администраторите от slackserv,а ако мислиш че нещо смс админа нарушава правилата можеш да се оплачеш от него тук - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 303#p86303

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.
п.п. http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=78 <<< Тук има 3те теми, които споменах.
п.п.2 Пак ме превариха
п.п. http://www.slackserv.com/forum/viewforum.php?f=78 <<< Тук има 3те теми, които споменах.
п.п.2 Пак ме превариха

Последно промяна от Ками на 02 Апр 2013, 02:20, променено общо 1 път.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: onstyle
- Скайп профил: mydarkdesire2
- Обратна връзка:
Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани 

If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
- Напреднал
- Обратна връзка:
Добре извинявам се, че темата не е на правилното си място 

Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Напреднал
- Обратна връзка:
Ками написа:Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.
п.п.2 Пак ме превариха
Отностно retr той днес с не знанията си развали играта на всички, а нямаше администратор който да оправи нещата навреме..
Последно промяна от izmisleN на 02 Апр 2013, 13:49, променено общо 1 път.
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Причина: 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Напреднал
- Обратна връзка:
onstyle написа:Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани
Добре ще докладвам с доказателства вече и както казах "щом се налага от сега нататък ще права"
Последно промяна от izmisleN на 02 Апр 2013, 13:51, променено общо 2 пъти.
Причина: Моля да прочетете правилата на форума, при следващо такова провинение ще Ви бъде добавено +1 предупреждение.
Причина: Моля да прочетете правилата на форума, при следващо такова провинение ще Ви бъде добавено +1 предупреждение.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
На retr вчера правата му бяха взети погледнете http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=7112, а когато има някой който нарушава правилата или ви разваля играта оплачете се от него за да могат да се предприемат някакви мерки. 

Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Ками написа: На retr вчера правата му бяха взети погледнете viewtopic.php?f=78&t=7112, а когато има някой който нарушава правилата или ви разваля играта
Бяха му махнати правата веднъж, на Mo3aKа.
Re: Отнети права на СМС Админи !
Мнениеот Genata » 31 Мар 2013, 19:25
iSpoxxy написа:1. Името на играча с което е СМС Админ/Вип. HeHaCuTeH Mo3aK!
2.Сървър в който е СМС Админ/Вип. Jailbreak
3. Причината поради която искате да му бъдат свалени правата. Псува играчи и спами + гагва играчи.
4. Снимка , Демо или каквото и да е доказателство че играча не е спазил някое от правилата.
http://puu.sh/2rfRz
http://puu.sh/2reQz
http://puu.sh/2rfKI
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Извинявай ама преди да хвърляш обвинение без да знаеш към кого прочети правилата и виж кои админи са към екипа без да ги слагаш в един куп с смс админите!
Използвай опцията ПРОМЕНИ вместо да правиш тройни постове които се наказват
Stanislaff написа:Добре ще докладвам с доказателства вече и както казах "щом се налага от сега нататък ще права"onstyle написа:Както каза Гената всички са смс админи и както всички знаем те си позволят в повечето случаи да правят каквото си искат, ако не им хареса дадено нещо.За админи специално не съм на твоето мнение,защото всеки път когато вляза има колега,който си върши работата както и аз.Направи няколко снимки,качи ги за да ги видим всички за да бъдат наказани
Stanislaff написа:Отностно retr той днес с не знанията си развали играта на всички, а нямаше администратор който да оправи нещата навреме..Ками написа:Ти специално си ми направил много добро впечатление само да кажа. А по темата - напълно наясно сме, че те НЕ знаят правилата, правата им са отнети (на повечето) можеш да види теми : Оплаквания от СМС админи, Отнети права на СМС админи и Предупреждения към СМС админи. Те НЕ са част от екипа и винаги, когато някой нарушава правилата можеш да се оплачеш в съответния раздел. А относно това кой е админ и кой е СМС можеш да провериш в "Екип" (горе вдясно). Там можеш да види кой и къде е админ. На ретр правата му са отнети 2 пъти, а на мозъка все още не са... Все пак провери темата. Аз до колкото мога седя в сървъра и ги наблюдавам, но все пак и ние си имаме личен живот и не можем да сме по цял ден там, именно за това са тези теми, за да се оплачеш от СМС админи/играчи, нарушаващи правилата.
п.п.2 Пак ме превариха
Stanislaff написа:Добре извинявам се, че темата не е на правилното си място
Използвай опцията ПРОМЕНИ вместо да правиш тройни постове които се наказват