Предложение Относно Мутването на играчи

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: ShyMeHcKo
Скайп профил: jibrataa
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение Относно Мутването на играчи

Мнение от ShyMeHcKo »

Имам въпрос-предложение относно мутването на играчи :)
Идеята ми е като зададеш командата и решиш да мутнеш някой да става така, че освен да не го чуваш кво ти говори по микрофона, също така и да не виждаш какво пише в чата.
Това ми предложение е във връзка с това, че дори и да мутнем даден играч и да не го слушаме по микрофона, той продължава да бълва бисери по наш адрес и в чата, където го виждаме. Някой ще каже, ами като не искаш да виждаш какво се пише си изключи чата :) Да, но защо трябва да стигаме до там, само заради 2-3 идиота и заради тях да не можем да виждаме и да си лафим с останалите играчи с които ни е кеф да общуваме ?! Аз например си лафя с доста от играчите в сървърите защото да кажем съм "старо куче" и се знам с повечето и се дразня когато заради това, трябва да търпя и псувни/обиди от други играчи по мой адрес или като цяло.
Остава вече главните да се изкажат може ли да се направи това нещо и дали се подкрепя като цяло предложението ми :)
По въпроса на Хортомагико относно псуващите БТК-ари в няма ли нещо там да може да се ограничават по ID или нещо такова, за да може да се ограничи достъпа или по някакъв начин да се намали държанието им към играчите в сървъра?! Не съм много запознат с тези работи и неразбирам много.....може да ви се стори смешен този ми въпрос, но наистина нямам идея точно от тези работи :)
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”