Защо имам БАН в Deathruna?
- Напреднал
- Ник в играта: Stanislaff
- Скайп профил: slavka6nika
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Защо имам БАН в Deathruna?
1. Вашият ник? Stanislaff
2. Сървър? Deathrun Extreme
3. Ник на админа? HeckonocaH
4. Вашето IP? 89.102.236.247
5. Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата) [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin HeckonocaH.
[AMXBans] There are 23 minutes and 14 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : Stanislaff
[AMXBans] Reason : ' reconnect '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 89.102.236.247 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви! (Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър)
http://dox.bg/files/dw?a=12533b3d23
Map: deathrun_simpsons - Това МИ Е ЕДИНСТВЕНОТО ДЕМО!
Прати ми демо или каквото имаш там покажи ми, че съм се reconnect-вал ?!??
Пишехме си в чата (В чата на Deathrun-a..) за JailBrake, защото нямаше админи, blq- обаче беше дошла в deathruna и каза, че ще дойде в JailBrake и аз left-нах, защото отидох в JailBrake connect-вах и влезнах в сървъра, но на следващият мап (говоря следващият мап в JailBrake) ми изписва BANNED?
2. Сървър? Deathrun Extreme
3. Ник на админа? HeckonocaH
4. Вашето IP? 89.102.236.247
5. Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата) [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin HeckonocaH.
[AMXBans] There are 23 minutes and 14 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : Stanislaff
[AMXBans] Reason : ' reconnect '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 89.102.236.247 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви! (Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър)
http://dox.bg/files/dw?a=12533b3d23
Map: deathrun_simpsons - Това МИ Е ЕДИНСТВЕНОТО ДЕМО!
Прати ми демо или каквото имаш там покажи ми, че съм се reconnect-вал ?!??
Пишехме си в чата (В чата на Deathrun-a..) за JailBrake, защото нямаше админи, blq- обаче беше дошла в deathruna и каза, че ще дойде в JailBrake и аз left-нах, защото отидох в JailBrake connect-вах и влезнах в сървъра, но на следващият мап (говоря следващият мап в JailBrake) ми изписва BANNED?
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: HeckonocaH
- Скайп профил: jerry_cs1
- Обратна връзка:
Re: Защо имам БАН в Deathruna?
Баннах те,защото цялата конзола в Deathrun-а беше изпълнена с твоите connect/disconnect-ти.Аз няма как да разбера дали си влизал/излизал
постоянно,за да викнеш админ или просто,за да не си Терорист или пък да те спаунне наново след като си умрял.
постоянно,за да викнеш админ или просто,за да не си Терорист или пък да те спаунне наново след като си умрял.
Офтопик:
- Напреднал
- Обратна връзка:
HeckonocaH написа:Баннах те,защото цялата конзола в Deathrun-а беше изпълнена с твоите connect/disconnect-ти.Аз няма как да разбера дали си влизал/излизал
постоянно,за да викнеш админ или просто,за да не си Терорист или пък да те спаунне наново след като си умрял.Офтопик:
Защо поне не го снима това постоянно излизане и влизане?
"Демото,което си качил не е истинското,тъй като аз те баннах на deathrund_simpsons" - http://static2.cs-bg.net/maps/images/sc ... sons-3.jpg ? Ето ти го deathrun_simpsons? Какво искаш да кажеш, че демото не на тоя мап !??
Последно промяна от Stanislaff на 05 Май 2013, 22:52, променено общо 1 път.
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Той не е длъжен да предоставя снимки или да прави доклад.Защо поне не го снима това постоянно излизане и влизане?

- Напреднал
- Обратна връзка:
Знам, че не е длъжен защото не е помощник, а не знае същност защо/как/кога съм disconnect-вал (Той самият го е написал) дава ли му право да ме бан-ва? "Аз няма как да разбера дали си влизал/излизалValve написа:Той не е длъжен да предоставя снимки или да прави доклад.Защо поне не го снима това постоянно излизане и влизане?
постоянно,за да викнеш админ или просто,за да не си Терорист или пък да те спаунне наново след като си умрял."
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: HeckonocaH
- Скайп профил: jerry_cs1
- Обратна връзка:
Със Stanislaff разменихме няколко ЛС-та.Стана ясно,че е влезнал/излезнал няколко пъти,за да повика един от админите в JB,защото е имало нарушител.Говорих с въпросния админ и той потвърди,че Stanislaff е влезнал в deathrun-а,за да го извика.Останалите reconnect-и са били вследствие на неизправност в компютъра му.Ако някой иска да добави нещо да го направи,ако ли не,може да заключите темата.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Моля заключете темата
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик: