shmatii ^^ ;dd написа:Няма ли да ходим пак някъде?

:D - ем ако имам време може и да идем ;д
Най-страшния ти сън? не помня но ако е имало паяци е било чист УЖАС!
Какво мислиш по въпроса, че има само една голяма любов? Аргументирай се? Като я усетя ще отговоря
Ще подпомогнеш ли с партито което замислям?

нЕ! базик де как смяташ? :Д
Какво яде последно? пица от Аладинн ;д
Знаеш ли, че не ти знам паролата за фейсбук, а ти ми я знаеш?

Ако ти кажа че само моята парола за фейсбук знам ще ми повярваш ли? И също така к'ва е файдата да ти знам паролата за фейсбук като не мога да ти напиша имейла? ;д
И с колко момчета си била до сега, сериозни? 0!
mamuta написа:Facebook или Twitter? - Facebook● Blackberry или IPhone? iPhone ● най-добър приятел момиче или най-добър приятел момче? Еми имам и от двата пола така че не мога да реша ● Youtube или Vbox7? Tubeyob-а ;д● слънчево или дъждовно дреме? слънчево ● лято или зима? лято ● Риана или Шакира? Риана ● банан или ягода? банан ● шоколад или ванилия? шоколад ● плодове или шоколад? плодове Купуваш подаръците по-рано или в последния момент? в последния момент
Девствена ли си ? - шш алооуу на 14 съм :д
Искаш ли ме на партито, което Мариана замисля ? нЕ защото си БОТ!
Какво мислиш за аналния точка? нищо в интерес на истината има време ;д
точка за една нощ ? още не
Ако си вечер с момче какъв филм предпочиташ да гледате - страшен или комедия ? Комедия
Първия път за теб важен ли е ? еми много ясно няма да е с някой срещнат преди 1 ден ;д
Пушиш ли ? не
Наркотици употребявала ли си ? (не говоря за трева) не
Расистка ли си ? не
Като порастнеш ква искаш да станеш ? има време да го мисля но засега е Адвоокаааат ;д
А каква кола искаш да караш ? яка ;д
Искаш ли да се запознаем ? не
Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета? Зависи от гледната точка
Защо, когато батериите на дистанционното ни се изхабят, започваме да натискаме копчетата по-силно? аз не ги натискам по - силно а го удрям ;д
Защо отпразнувахме деня на труда (1-ви май) с един ден почивка? за да разберем какво е да се трудим тоест после почивката е сладка
Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи? не знам къв е тоз ;д
Защо някои хора си поръчват голям хамбургер с картофки и диетична кола? питай тях аз не съм една от тези хора ;д
Защо вярваме, когато ни кажат, че има стотици милиони звезди във Вселената, но когато ни кажат, че боята на стената още не е изсъхнала, трябва да пипнем, за да повярваме? защото ние виждаме безброй звезди следователно и е ясно че са много а за боята някой може да се пошегува с теб и да се омацаш ;д
Защо пилотите камикадзе носят каски? за да не си наранят главите а само другата част от телата
Защо жените си отварят устата, когато си гримират очите? не знам но и аз го правя ;д
Защо врачките просто не вземат да познаят числата от Тотото и не се пенсионират на Бахамите? защото няма такъв човек като "врачка"
Ако мразиш хората с предразсъдъци… това предразсъдък ли е? не
Ако мразиш циганите, расист ли си? не
Има ли синоним на думата “синоним”? не
Защо думата за “страх от дълги думи” е толкова дълга? (хипопотомонстросекуипедалиофобия Hippopotomonstrosesquippedaliophobia) за да те е страх да я кажеш ;д
Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си? да
Ако хората в Отдела за борба с корупцията са корумпирани, на кого трябва да се оплачеш? на стената до тях..
Ако “целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката? извънземните много ясно ;д
Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад? от къде да ги знам
Защо нощта пада, а зората е тази, която се пука? ...
Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване (отдясно на страницата), за да отиде страницата нагоре? кой те излъга че я дърпаме надолу за да иде нагоре?
Защо компютрите се изключват от “Start” бутона? не е от старт бутона а от старт меню после Turn off computer
Защо старите хора си мислят, че говорят за “доброто старо време”, а винаги говорят за времето, когато са били млади? еми защото е било добро ;д
Ако един политик ви каже, че всички политици са лъжци, ще му повярвате ли? да
Защо продават коли, които вдигат по 250 км/ч, след като тази скорост винаги е забранена? защото има балъци които да си я купят
Защо не можем да се гъделичкаме сами? ...
Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва? ...
Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?......
Когато храната за кучета се рекламира, като различна, с нов, подобрен вкус, кой я опитва? кучето may be :O
Защо слонът не може да кара кола? защото няма книжка
Защо пада дъждът? защото няма стълба по която да слезе
Защо всички в автобуса си дупчат билети,само джуджето не? не съм виждала джудже в автобус не ме питай ;д
Как е бъдеще време на глагола "прозявам се"? ще се прозявам..
Какво е растоянието от Земята до Луната - колкото от Луната до Земята
Какво ще стане,ако котка изяде вафла "Морени"? ще пусне Корени
Какво става,когато един лимон попадне в Ада? ЛимонАда
Какво означава $O$? ПОМООООООООООООООООООООООООООООЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ i need moneeeeeyyyy FAST!
Какво в заека е отзад,а в котката отпред? ---....---
Лягаш да спиш в 8ч и ставаш в 9ч.Колко часа си спал? зависии
Иван има 17 овце.Всички,освен 9 умрели.Колко овце са останали? 9
Пилот си на самолет.В София се качват 10 пътника.В Пловдив слизат 3 и се качват 15.В Стара Загора се качват още 6 и никой не слиза.На колко години е пилота? еми на 14 все пак аз съм пилота ;д
Колко 9 има в числата от 1 до 100? 11
Може ли мъж в България да си ожени за втората братовчедка на вдовицата си? леле нали е умрял бе как? ;д
Колко вида животни е взел Ной в ковчега си? всички?!
Колко завоя има в света - 2 ляв и десен
Почте всеки месец има 30 или 31 дни.Кой месец има 28? Февруари....
Съществува ли в Мароко ден 3 март? да..
Два влака тръгват едновременно от София и Бургас.Срещат се по средата.Кой е по близко до София? Софийският
Кой цар имал най-голяма корона? този с най-голямата глава may be?!
Къде моретата са сухи? на картата..
В какви чинии се сипва таратора? в купички
Какво е пара? Вода в газообразно състояние или пара като лев
Какво е килим? черга ама по голяма ;д
Защо хората носят чадъри? те не ги носят те ги държат като вали ;д
Какво става,когато се прегърнат две стоножки? две стоножки ;д
Кога жените са най-безпомощни? никога?! ;д
Кое е най-лошото, което можеш да пожелаеш на микроб? Много ти здраве ;д