Отностно правило N5 в Deathrun
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Отностно правило N5 в Deathrun
5.Забранено е бъгването на капаните (да направите така че капана да не може да се пусне или да спрете вече действащ капан)!
Наказва се с : Slay!
1. Ако играча е бъгнал нарочно и спре капана - слай
2. Ако го бъгне без да иска пак ли е слай?
Днес два пъти бъгнах въртящата се къща без да искам и всички ми скочиха и двата пъти да съм се мятал
Защо да се мятам, като съм го бъгнал без да искам и на тази къща влезнеш ли вътре няма как да не бъгнеш и да не спре за 1-2 секунди.. Аз не съм клякал и въпреки това пак спираше.
Маповете като са бъгави да се направи слайа за умишлено бъгване, защото аз правилото го разбирам и в двата случая - без да искаш и умишлено.
Също така и админите, които четат правилата не знаят дали да действат, като някой бъгне без да иска
Наказва се с : Slay!
1. Ако играча е бъгнал нарочно и спре капана - слай
2. Ако го бъгне без да иска пак ли е слай?
Днес два пъти бъгнах въртящата се къща без да искам и всички ми скочиха и двата пъти да съм се мятал
Защо да се мятам, като съм го бъгнал без да искам и на тази къща влезнеш ли вътре няма как да не бъгнеш и да не спре за 1-2 секунди.. Аз не съм клякал и въпреки това пак спираше.
Маповете като са бъгави да се направи слайа за умишлено бъгване, защото аз правилото го разбирам и в двата случая - без да искаш и умишлено.
Също така и админите, които четат правилата не знаят дали да действат, като някой бъгне без да иска

- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Re: Отностно правило N5 в Deathrun
Ами то не можеш да каже кой е без да иска и кой,не. Бъгне ли се,дадения играч се слейва или се самоубива.
България Над Всичко !
- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Не е вярно че не може да се мине без да я бъгнеш ! А и като играча знае ,че ще се бъгне да не влиза . Аз съм ПРОТИВ !
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз също съм Против.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Да, прав си понякога е без да искаш, но всеки може да каже така, а всъщност да го прави нарочно. Бъгнеш ли, или скачаш или биваш slay-нат.
Офтопик:
- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Против съм да не се Slay-ва при бъг ! Моя грешка аз не се изясних.iSpoxxy написа:Да, прав си понякога е без да искаш, но всеки може да каже така, а всъщност да го прави нарочно. Бъгнеш ли, или скачаш или биваш slay-нат.
Офтопик:

- Много Добър
За ..... когато даден играч иска да бъгне той кляка , когато не е клекнал не се бъгва нарочно !!! предлагам да се слейва само когато админа се убеди че е нарочно
- Respected
Слейва се и в 2та случая..няма такива нарочно или без да искам, защото 100% капана може да се бъгне и без да се кляка няма перфектни неща...