Оплакване от админи

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админи

Мнение от I Love This Game »

Оплакването ми е това че тези двамата админи
KaRaJaTa1988 -> 109.160.58.161:27005
RUSHM0REE- -> 151.237.1.46:27005
не си вършат работата както трябва имаше в дървъра един с ник ADMIN няколко пъти им казах да го махнат или сменят ника след като не е админ и освен един слай нищо друго не направиха а накрая като че ли и същият въпросен ADMIN май се оказа и с хак но като минах спектатор и той мина и излезе малко по късно вижте демото!
http://file.bg/c234195ftSXo
ИП -та има в демото ако трябват

ПП Съжалявам че пиша тук но понеже става на въпрос за работата на админите и въпросният играч ето още едно демо на което е wall и най накрая RUSHM0REE му смени ника пък тоя спря да играе и излезе

ADMIN -> 77.85.245.161:27005
http://file.bg/c234201PXKoy
Последно промяна от DemoLitioN на 18 Май 2013, 12:03, променено общо 1 път.
Причина: Хакерът е баннат!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админи

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Не бързай да казваш , че не си върша работата, защото съм постнал няколко хакера днес.Разберете, че немога да гледам 10 играча едновременно.Казах на колегата да го види и ако реши, че играе с хак, да го кикне.И само да кажа, че на ''ADMIN'' му бе сменен ника.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Да беше сменен на следващият мап на второто ми демо на първото въобще не ми обърнахте внимание още повече на въпросният играч
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: RUSHM0REE-
Обратна връзка:

Мнение от RUSHM0REE- »

А помисли ли че може би сме гледали друг играч? по съмнителен, нали му смених му ника.. точка
I'm master of my fate, i'm the captain of my soul.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Помислих да и знам даже и кого гледахте но после излезнахте и двамата и този продължи да си играе с този ник и хака разбира се не мисля че трябва да се оправдавате а да си вземете поука и се надявам другият път да действате по адекватно!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

I Love This Game написа:Помислих да и знам даже и кого гледахте но после излезнахте и двамата и този продължи да си играе с този ник и хака разбира се не мисля че трябва да се оправдавате а да си вземете поука и се надявам другият път да действате по адекватно!
Аз мога да те посъветвам да не го раздаваш много шефски ! Има моменти, в които не се смогва. Трудно е един,двама, или ако щеш, трима админа, да следят играта на двадесет човека.
Вместо да казваш на колегите как да действат ''адекватно'' следващия път, като си толкова съвестен играч, действай адекватно ти и направи демо на играча, който мислиш, че е хак. Вместо да си им правил демо на тях, да пускаш теми с оплаквания от админи и т.н., можеше да свършиш доста по-полезна работа, като елиминираш хакера за в бъдеще/вика му се рационално мислене/, защото ''после май пусна и хак'' лично на мен не ми вдъхва много доверие. Така освен, че помагаш на себе си/да играеш по-спокойно/, трупаш и активи пред колегите/ще си спечеиш уважението им/.

п.п. Изгуби доста повече време и постигна..нищо, вместо за малко време да отстраниш ''хакера'' от веригата ни :)
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Ама ти сериозно ли ......... първо виж коментарите по горе след това първото демо и накрая второто защото от това което си написал изглежда че си прочел само това което си цитирал!
Идеята ми за това оплакване е админите било то и помощници да имат малко по адекватно отношение към работата си ако мога така да го нарека защото днешният случай не беше такъв!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

Няма какво да гледам демотата. Изказвам се като админ и ти обяснявам как стоят нещатата. Явно админ не си бил и не си се сблъсквал с подобни ситуации.

Ще разговарям с колегите, но следващия път вместо да правиш на тях демо направи демо на хакера !
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Е точно за това ти говоря да гледаш и после да пишеш демо на хакера има и е баннат !
Заключвайте тука че така може си спамиме до края на годината :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Админите ще бъдат предупредени да внимават повече, екипа ни ти благодари за сигнала!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”