ето ги и тях

Winamp:
![]() |
KMPlayer:

![]() |
GOMplayer:
![]() |
BSplayer:

![]() |
Дано ви хареса

Информация:
Снимките са взети от https://www.google.bg
Програмите са взети от http://www.kaldata.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Предполагам Gom Player има вградени кодеци, както и VLC. Аз предпочитам VLC, защото наистина всичко върви на него още след инсталация.u3HEHAga написа:Хубаво си добавил Плеъри, но да беше добавил и Кодеци, че не на всеки Уйндоус и не на всеки компютър всичко тръгна нормално с 1-вата инсталация на програмите..
П.П. Аз използвам единствено Gom Player за всичко Музика/Филми/Клипове и etc..
Предположенията ти са грешни, както всяка система или дистрибуция на Windows/Linux и etc.. има вградени кодеци, драйвъри и всякакви други не до толкова важни неща включени в пакета за инсталация, както съм го написал:phhh написа:Предполагам Gom Player има вградени кодеци, както и VLC. Аз предпочитам VLC, защото наистина всичко върви на него още след инсталация.u3HEHAga написа:Хубаво си добавил Плеъри, но да беше добавил и Кодеци, че не на всеки Уйндоус и не на всеки компютър всичко тръгна нормално с 1-вата инсталация на програмите..
П.П. Аз използвам единствено Gom Player за всичко Музика/Филми/Клипове и etc..
често срещаните кодеци за Видео и Соунд Плеърите са K-Lite Mega Code Pack, AC3Filter , FFDShow MPEG-4 Video Decoder и много други.u3HEHAga написа: но да беше добавил и Кодеци, че не на всеки Уйндоус и не на всеки компютър всичко тръгна нормално с 1-вата инсталация на програмите..
Значи по това отстъпва на VLC, който има вградени кодеци. Това имах предвидu3HEHAga написа:Предположенията ти са грешни, както всяка система или дистрибуция на Windows/Linux и etc.. има вградени кодеци, драйвъри и всякакви други не до толкова важни неща включени в пакета за инсталация, както съм го написал:phhh написа:Предполагам Gom Player има вградени кодеци, както и VLC. Аз предпочитам VLC, защото наистина всичко върви на него още след инсталация.u3HEHAga написа:Хубаво си добавил Плеъри, но да беше добавил и Кодеци, че не на всеки Уйндоус и не на всеки компютър всичко тръгна нормално с 1-вата инсталация на програмите..
П.П. Аз използвам единствено Gom Player за всичко Музика/Филми/Клипове и etc..често срещаните кодеци за Видео и Соунд Плеърите са K-Lite Mega Code Pack, AC3Filter , FFDShow MPEG-4 Video Decoder и много други.u3HEHAga написа: но да беше добавил и Кодеци, че не на всеки Уйндоус и не на всеки компютър всичко тръгна нормално с 1-вата инсталация на програмите..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост