Препоръка към Админите
- Аматьор
- Ник в играта: TpeboMaH
- Скайп профил: lollypopcho0o
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Препоръка към Админите
Мили админи,глобални админи и модератори, моля ви бъдете по-сериозни и си вършете работата в сайта и в сървърите,защото играчи като мен,които харесват да играят в сървърите на Слак,страдат от вашата несериозност.Не целя да ви обидя нито накърня,но в последно време съм възмутен,че не вършите задълженията си. Според мен има 2 решения на проблема- или станете по-сериозни и изпълнявайте задълженията си,или назначете такива,които са сериозни и винаги ще си вършат работата.Пак казвам не целя да ви обидя,просто искам сървърите и сайта да са по-приятни места 

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Re: Препоръка към Админите
Скъпи тревоман хората немогат да висят по цял ден в сървара имат си личен живот казвал съм го преди и го казвам !
- Напреднал
- Ник в играта: TpeBoMaH*
- Скайп профил: kelemeto_99
- Обратна връзка:
Според мен... всички админи камоли пък глоб.мод. и глоб.админ си вършат работата,пробвай ти да следиш сървърите и да подържаш форума ? няма да е толкова лесно нали !?
Не мрази играча,Мрази Играта 

- Аматьор
- Обратна връзка:
Моля копирвача на никове да не дава съвети,колкото до горния коментар казах да си я вършите,а не по цял ден 

- Напреднал
- Ник в играта: TpeBoMaH*
- Скайп профил: kelemeto_99
- Обратна връзка:
TpeboMaH122 написа:Моля копирвача на никове да не дава съвети,колкото до горния коментар казах да си я вършите,а не по цял ден
Моля да не ми правиш забележки! та колкото до ника използвам го по-дълго от теб и съм регистриран от по дълго

Офтопик:
Не мрази играча,Мрази Играта 

- Аматьор
- Обратна връзка:
Регистриран от по-дълго да,но да играеш повече от мен с този ник не съм съгласен,защото както аз ,така и много хора в Jail Brake видяха как ти самия излъга,като каза първоначално,че играеш с този ник от 8 месеца, а след това 3 години, така че не лъжи отново, а колкото до правилното изписване на думата,такава като твоята не съществува 

- Напреднал
- Ник в играта: taslakoff
- Скайп профил: taslakoff
- Обратна връзка:
Ако обърнете на спам никой няма да Ви вземе на сериозно ...Кой от кого откраднал ника няма значение..-По темата...Ако някой си мисли ,че да си админ е лесно нека се пробва...Не може да висим по 15 часа на ден то е ясно...Бил съм админ дълго време ,може да се каже ,че имам голям опит и пак на моменти изпускам някои неща...Така ,че не бъдете толкова взискателни , а вместо това помагайте на екипа да си върши работата ...не му търсете кусури !!!
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Какво имаш предвид както не си вършим работата, говори конкретно ? Доказателства или нещо други, ако нямаш не ми пускай такива теми, ако обичаш !
България Над Всичко !
- Respected
След това мнение няма какво да се добави повече .taslakoff написа:Ако обърнете на спам никой няма да Ви вземе на сериозно ...Кой от кого откраднал ника няма значение..-По темата...Ако някой си мисли ,че да си админ е лесно нека се пробва...Не може да висим по 15 часа на ден то е ясно...Бил съм админ дълго време ,може да се каже ,че имам голям опит и пак на моменти изпускам някои неща...Така ,че не бъдете толкова взискателни , а вместо това помагайте на екипа да си върши работата ...не му търсете кусури !!!
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"