Предложение за смс система
- Баннат
- Ник в играта: TUTU(BUL)
- Скайп профил: emilll204
- Вашият пол е: Мъж
Предложение за смс система
смс система за аммо го няма а другите сайтове май го има ако може да се добави може да превлечете повече играчи ето и нещо което можеби всеки го иска
За да получите 110 AmmoPacks трябва да изпратите СМС на номер XXXX с текст xxxxxxxx, цената на СМСа е 2,40 лв. За да получите 770 AmmoPacks трябва да изпратите СМС на номер XXXX с текст xxxxxxxx, цената на СМСа е 4,80 лв
това е копирано от др. сайт може и вие да го добавите
За да получите 110 AmmoPacks трябва да изпратите СМС на номер XXXX с текст xxxxxxxx, цената на СМСа е 2,40 лв. За да получите 770 AmmoPacks трябва да изпратите СМС на номер XXXX с текст xxxxxxxx, цената на СМСа е 4,80 лв
това е копирано от др. сайт може и вие да го добавите
Последно промяна от izmisleN на 24 Май 2013, 21:09, променено общо 1 път.
Причина: Премахване на съществуващи номера/текст за SMS код на друга верига!
Причина: Премахване на съществуващи номера/текст за SMS код на друга верига!

- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
Re: Предложение за смс система
не виждам голям смисал в това те си ги разменят смс вип/админ кодове за аммо и никой не бива наказан а уш е забранено 

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Против от мен,тъй като има смс вип или смс админ пак им стига и бързо правят аммо.Не мисля,че е нужно да се добавя тази смс система..
- Напреднал
- Ник в играта: taslakoff
- Скайп профил: taslakoff
- Обратна връзка:
110 аммо за 2.40 лв. е несериозно ....Тук аммото се прави бързо и за това например 800 аммо за 2.40 е по-реално....по-добре запазен ник за 2.40 лв. с 500 аммо подарък 

- Новак
- Баннат
май има смисал който има аммо от него само просат[PRO]Eminem написа:не виждам голям смисал в това те си ги разменят смс вип/админ кодове за аммо и никой не бива наказан а уш е забранено

- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Защо си мислиш, че ако се добави такава SMS услуга няма да има хора без ammo, и просещи?

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
И да я има и да я няма, пак ще се молят за ammo. Не всеки би се възползвал от тези услуги.
Против.
Против.
- Баннат
Ами има много такива дразнещи от дарг гаминг, голд теам валери, от мене и от др. да не ги броя има ли човек с над 50хиляди аммо не го остававят намира виждат че нема му дадат ама пак неговоizmisleN написа:Защо си мислиш, че ако се добави такава SMS услуга няма да има хора без ammo, и просещи?

- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
за този проблем с спама трябва да се направи така че да може да блокираш чата от дадения спамер... мисля че съм го виждал някаде или се бъркам с някоя друга играemq2 написа:Ами има много такива дразнещи от дарг гаминг, голд теам валери, от мене и от др. да не ги броя има ли човек с над 50хиляди аммо не го остававят намира виждат че нема му дадат ама пак неговоizmisleN написа:Защо си мислиш, че ако се добави такава SMS услуга няма да има хора без ammo, и просещи?

- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Играл съм във Zombie + Jetpack и ако си СМС доста бързо се прави аммо, такаче аз съм против...
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Новак
- Ник в играта: napafkaN
- Скайп профил: napafkan3
- Обратна връзка:
Аз съм против много малко аммо за 2,40 може за 2,40 770 AmmoPacks пък за 4.80 да е поне 800 както казах иначе съм против!
П.П Ако нямам право за глас моля някой червен и зелен да не ми слага предупреждение! че не знам ;д
П.П Ако нямам право за глас моля някой червен и зелен да не ми слага предупреждение! че не знам ;д