Както прецени... По принцип като бавят се слейват?NooB4o написа:Те могат да влизат по 2 Т-та,но като влезе/влязат се затваря 1 капак и никой друг не може да влезе ... Ако влязат 2 Т-та и седят там и не излизат може ли админа да ги слей ? Не може ли Симона да даде бокс ?Ками написа:Недостъпни за цт, т.е. може да влезе само един Т? Ако си бави там се слейва... Но все пак е хнс. Като остане последен излиза или го слейват.NooB4o написа:На някои мапове тунелите са недостъпни за СТ-тата ... Ако на НNS са се скрили двама в него може ли админа да ги слей ? И ако вътре са ласт двамата може ли да се пусне бокс ?
Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
В правилата пише, че само на hide and seek ден , надзирателите могат да влизат в тунелите . . ми на другите дни като се скупчат 4-ма , 5-ма човека в тунела ?
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
iHate написа:В правилата пише, че само на hide and seek ден , надзирателите могат да влизат в тунелите . . ми на другите дни като се скупчат 4-ма , 5-ма човека в тунела ?
По принцип на всички останали дни без FD надзирателите имат право да влизат в тунел. В правилата не е уточнено, но ще бъде редактирано. Колкото до въпроса ти - няма значение дали е FD, VIP, PRESIDENT излезне ли от тунел имаш право да го убиеш. Стига да не е в разрез с другите правила например да чакалиш в оръжейната да цъфне.
- Активен
- Обратна връзка:
За последен път досаждам . .
27. Забранено е газенето с коли или други средства,които могат да убият даден затворник! [Отнася се към двата отбора]
Това включва ли и затворниците когато пуснат киселината и убият своите съотборници ( другите затворници ) ?

27. Забранено е газенето с коли или други средства,които могат да убият даден затворник! [Отнася се към двата отбора]
Това включва ли и затворниците когато пуснат киселината и убият своите съотборници ( другите затворници ) ?
- Напреднал
- Скайп профил: monkata_r
- Обратна връзка:
И аз да питам нещо .... 
Когато симона е дал команда и после иска да добави нещо в нея позволено ли е да пише + и после какво иска да допълни - Така остава ли старата команда + допълнената част ??

Когато симона е дал команда и после иска да добави нещо в нея позволено ли е да пише + и после какво иска да допълни - Така остава ли старата команда + допълнената част ??
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
NooB4o написа:И аз да питам нещо ....
Ето точно този въпрос исках да обсъдим защото ми писна да си измисляте глупости. Никъде в правилата не пише, че трябва да има "+" или да е на един ред или, че ако не е на 1 ред се счита само първата команда. НЯМА ТАКОВА НЕЩО
Това го няма уточнено в правилата, така че не.iHate написа:За последен път досаждам . .![]()
- Новак
- Ник в играта: SpArTa
- Скайп профил: On PM
- Обратна връзка:
В правилата точка 27 пише : Забранено е газенето с коли или други средства,които могат да убият даден затворник! [Отнася се към двата отбора]Tony Montana написа:NooB4o написа:И аз да питам нещо ....
Ето точно този въпрос исках да обсъдим защото ми писна да си измисляте глупости. Никъде в правилата не пише, че трябва да има "+" или да е на един ред или, че ако не е на 1 ред се счита само първата команда. НЯМА ТАКОВА НЕЩОТова го няма уточнено в правилата, така че не.iHate написа:За последен път досаждам . .![]()
Наказва се с : Slay; А относно надзирателите при повторно нарушение минават към отбора на затворниците.
Под други средства би трябвало да е и бутона .....
- Аматьор
- Ник в играта: DJSwear
- Скайп профил: domitrov_71
- Обратна връзка:
27. Забранено е газенето с коли или други средства,които могат да убият даден затворник! [Отнася се към двата отбора] к аре ся ми кажете когато бугна коли4ката на crime мапа и я изкарвам от заобграждението не е забранено нали щото смс админите ми викат 4е било буг на мапа ...
Последно промяна от DemoLitioN на 16 Сеп 2013, 13:03, променено общо 1 път.
Причина: Забранено е използването на цифри вместо букви!
Причина: Забранено е използването на цифри вместо букви!

- Супер потребител
- Обратна връзка:
Какво общо има с правилото след като питаш забранено ли е да я изкарваш...? Според мен не е забранено не виждам нищо лошо да се разкарваш с нея ако не правиш проблеми.DJSweara написа:27. Забранено е газенето с коли или други средства,които могат да убият даден затворник! [Отнася се към двата отбора] к аре ся ми кажете когато бугна коли4ката на crime мапа и я изкарвам от заобграждението не е забранено нали щото смс админите ми викат 4е било буг на мапа ...
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Новак
KAJI MI KAK DA TE DOKLADVAM I DA SE LISHISH S ADMIN PRAVATA SI!!!!
Последно промяна от DemoLitioN на 03 Сеп 2013, 13:40, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! Забранено е писането на латиница!
Причина: +1 предупреждение! Забранено е писането на латиница!
- Новак
imam pic na edna zapoved na koqto nqmash pravo da killvash no ne znam kade da q kacha zajete mi i shte q vidite.
Последно промяна от DemoLitioN на 03 Сеп 2013, 13:40, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! Забранено е писането на латиница и двойните постове (bump)!
Причина: +1 предупреждение! Забранено е писането на латиница и двойните постове (bump)!
- Напреднал
- Ник в играта: Unforgiving
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Айде ако обичаш пиши на БГ! Има си раздел за оплкване от смс админ. Погледи в СМС Услуги!!!
Офтопик:
- Новак
- Ник в играта: Spindermaan
- Обратна връзка:
Искам да попитам може ли да се пуска ден когато има умрял играч?
- Новак
Предлагам да се забрани затворниците да пикат в килийте много мирише...
Последно промяна от izmisleN на 10 Сеп 2013, 17:35, променено общо 1 път.
Причина: Въздържайте се от подобни мнения в сериозни теми, има си раздел, където може да изливате простотията си.
Причина: Въздържайте се от подобни мнения в сериозни теми, има си раздел, където може да изливате простотията си.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Ден се пуска само в началото на рунда, когато всички са живи.

- Новак
- Ник в играта: Spindermaan
- Обратна връзка:
Но все пак ако има някой слайнат или трансфернат ?izmisleN написа:Ден се пуска само в началото на рунда, когато всички са живи.
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Ами не се пуска...иначе влезлите след това не се броят.Spindermaan написа:Но все пак ако има някой слайнат или трансфернат ?izmisleN написа:Ден се пуска само в началото на рунда, когато всички са живи.
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Активен
- Обратна връзка:
Предлагам да се сложи като правило да не се бъгва с топката в началото на рундовете. Например: На nuke на всеки freeday трима - четирима играчи ходят да докопат топката само и само да бъгнат и да вземат scout-a те. На други мапове като crime / andaman килиите се затварят постепенно в началото на рунда , обаче някои хитреци използват топката да се шмугнат и да излязат преди да са се затворили.
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Да съгласен съм, направо ще сложим правило в което да гласи следното, Забранено е всякакъв вид бъгване, примерно?iHate написа:Предлагам да се сложи като правило да не се бъгва с топката в началото на рундовете. Например: На nuke на всеки freeday трима - четирима играчи ходят да докопат топката само и само да бъгнат и да вземат scout-a те. На други мапове като crime / andaman килиите се затварят постепенно в началото на рунда , обаче някои хитреци използват топката да се шмугнат и да излязат преди да са се затворили.
България Над Всичко !
- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Обратна връзка:
ivailo написа:Да съгласен съм, направо ще сложим правило в което да гласи следното, Забранено е всякакъв вид бъгване, примерно?iHate написа:Предлагам да се сложи като правило да не се бъгва с топката в началото на рундовете. Например: На nuke на всеки freeday трима - четирима играчи ходят да докопат топката само и само да бъгнат и да вземат scout-a те. На други мапове като crime / andaman килиите се затварят постепенно в началото на рунда , обаче някои хитреци използват топката да се шмугнат и да излязат преди да са се затворили.
И аз съм ЗА за правилото, но моля като го има вече кажете, да знам и какво да правя като например като бъгват да слайвам ли?