Как си?
Спортуваш ли нещо?
Гледаш ли футбол

Мнение за мен?
Справям ли се според теб в ЖБ-то ?

Модератор: Развлечения
DiE Of DiE написа:Здравей Мусти - Здрасти.
1. Как си - Добре.
2.Как ще прекараш деня днес - Никога не съм планувал как ще си прекарам деня,обичам спонтанните неща.
3.Защо беше се отказал от правата си - Мислиш ли че ще ти отговоря на този въпрос точно тук?
4. Според теб след 6месеца ще има ли SlackServ - Да мисля че ще има,но за целта всеки трябва да носи отговорност за задълженията си и да прави това за което му са дадени правата.
PowerUP написа:По-добре ли си? Че кога съм бил зле,просто понякога ме избиват на нерви и се ядосвам за глупости.
Ядеш ли риба? - Рядко.
Мнение за мен? - Пич си,човек на място и понасящ шеги и бъзици.
r1odayftw написа:Mнение за мен ? - Каквото и да кажа мисля че ще е малко,но както при Фондоса и за теб мисля че понякога издребняваш много.
Според теб кои са хората,който вършат най - добре работата си тук ? - Няма да отговоря на този въпрос,поради простата причина че ще стане отново тема за спор.
На кои хора в екипа имаш доверие ? - Доверие нямам вече в никого от Екипа,за този период от както съм в екипа видях много неща от хора които уважавам и от такива с които имаме приказка. Не мисля нищо лошо за никой и не мразя никой,но и на никого нямам доверие(отнася се за хора под ранг Глобални админи)
Ко стана ще ходим ли на концерта ?- Не знам не мога да кажа аз,а и като цяло дотогава има време.
- xaer0 написа:Здравей, Мусти! - Здрасти.
Как си? - Добре.
Спортуваш ли нещо? - Преди да,сега вече не,мързи ме прекалено много.
Гледаш ли футбол? Да.
Мнение за мен? - Човек седящ далеч от спорове и си много тих,не те виждам да участваш в дискусиите.
Справям ли се според теб в ЖБ-то ?Епа всички се справяте след като няма теми с оплаквания.
nat написа:Мнение за мен:
: )) Хаха какво да кажа не знам,пекана и точна абсолютно във всяко отношение,но нещо ме позабрави вече.![]()
![]()
![]()
![]()
Valve написа:Мнение за мен(Доста изтъркан въпрос) Ех Боги,Боги - човек с познания от към технологии,добър админ и само хубави неща мога да кажа за теб
Martoyy написа:Имаш ло книжка за кола? - Не
Бира или Whiskey - Уиски
Мнение за мен? - Казвал съм ти го 1000 пъти,прекалено лигав и несериозен си,като в последно време има малка промяна към по добро поведение
ibramshow написа:Здравей,Мусти! - Здрасти.
как е ? - Мек е!
Най-интересното ти преживяване? - Е не мога да кажа точно,доста са.
Лябима порода куче[? Хъски
На кое място по света непременно ти се иска да отидеш? - Дубаи.
Има ли нещо,което никога до сега не си правил,а ти се иска много да направиш? - Да има много такива неща.
и мнение за мен- Стар играч,още от едно време от Уар3,стабиляга си.
madrid <3 написа:Кажи искренно какво мислиш за мен. .. - Несериозен и се държиш като дете.
puRple* написа:Защо си сменяш ранга и цвета толко често? - Не знам,може би за тва че ми харесва.
Защо си такъв инат ?- Такъв съм си по рождение.
Мнение ? - Същото като Мадрид и ти си несериозен.
Excione ツ написа:Здрасти. - Здравей.
Има ли човек във веригата към който изпитваш симпатии „женски пол“ за предпочитане. - Да има.
Има ли човек/хора, които не заслужават да заемат, какъвто и да е пост тук? - О не мога да кажа,всеки по някакъв начин си е заслужил поста според мен,уважавам мнението на всеки така че не мога да кажа друго.
Какво мислиш за спонтанността на някой хора? - Спонтанността е нещо което ме влече много лично мен,но не винаги може да се окаже приятно според очакванията ти.
Според теб, защо някой хора искат възнаграждение за нещо, което вършат напълно доброволно? - Аз лично искам възнаграждение не към себе си а към веригата. Всички тука сме заели длъжност доброволно,някои с повече права,други не. И според мен щом сме тука доброволно,всички трябва да сме отговорни за позициите си(без изключения).
Каква работа обичаш да работиш и има ли голям избор в населеното място, в което живееш? - По принцип не обичам да работя,поради факта че съм почнал да работя от 13 годишна възраст и то все тежка физическа работа. Няма голям избор в населеното място където се намирам.
Имал ли си дълга връзка „над година“ с момиче? - Да имал съм 2 пъти от около по 2 години.
Забелязах за краткото време, в което се познаваме, че имаш симпатии към едно момиче, още ли ги имаш и как са се зародили? - Да имам ги,не мога да кажа как са се зародили,спонтанно от само себе си.
Имал ли си по-интимни взаимоотношения с нея или само приятелски? - По интимни взаимоотношения не съм имал,всичко е било в границите на приятелски,защото не я познавам лично.
Много съм те ядосвал по всякакви поводи, но имаш ли мнение за мен? - Мнението ми е че имаш прекалено голямо самочувствие,което ме навежда на мисълта, че се виждаш за нещо повече от другите.Иначе си момче на място
LM ^^ написа:Практикуваш ли някакъв спорт? Вече не.
А имаш ли любим спорт? Футбол,Тенис на маса и на корт,Волейбол,Плуване,Ски скокове и т.н.
А любим филм? - Гледал съм адски много филми и не мога да кажа точно 1 филм който дами е любим.
А любима актриса? Няма такава.
И накрая мнение за мен? Не мога да кажа точно мнение за теб,след като не сме общували и не участваш в дискусиите
Mainak написа:Кво стаа ве, ей къде си бе ;д;д - Тук съм си.
кво праиш .!?>!.? - Отговарям на въпроси.
как си ///..../??// - Добре.
как е котето? Добре.
а кучето? Добре.
а кравата? Нямам такава.
какво мислиш за мен а???а?? Нищо добро не мисля за теб.
ндей лъжи хората, искам аз да съм на стола ве![]()
![]()
![]()
искам да ме уредиш ;Т Ми и аз искам много неща ама не стават ей така.
1886 написа:Мнение за моята скромна личност? - Момче на място си,но понякога се обаждаш на месте дет не ти е работа и правиш глупави изцепки,и ме ядосваш.
shmatii ^^ ;dd написа:Кой искаш да седне на стола след теб? - Ти.
Напиши един филм който ти е харесал. - Ender's Game
Ще ми препоръчаш ли някакъв филм и на мен? Гледай тоя дет съм дал по горе.
Ако имаш възможност да пътуваш, къде би отишъл? - На много места,обаче на 1-во място Дубай.
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot], Semrush [Bot] и 1 гост