не е това отговоеаD2 pep4o40 написа:пич незная дали има воабще такова превозно средство,но може би да е Влак защото тои не завива а спомоща на релсите иначе сам неможеDyNaM!xX написа:Превозно средство не завива.Що е то?
НАГРАДА:600 аммо![]()

Модератор: Развлечения
не е това отговоеаD2 pep4o40 написа:пич незная дали има воабще такова превозно средство,но може би да е Влак защото тои не завива а спомоща на релсите иначе сам неможеDyNaM!xX написа:Превозно средство не завива.Що е то?
АсансьорDyNaM!xX написа:Превозно средство не завива.Що е то?
правилноBillyHlapetto написа:АсансьорDyNaM!xX написа:Превозно средство не завива.Що е то?
СтолDyNaM!xX написа:Четири крака има и пак не може да ходи. Що е то?
награда:300 аммо![]()
![]()
Важи до утре (12:00)
Браво бе Billy само ти отговаряш ..дай шанс и на другитеBillyHlapetto написа:СтолDyNaM!xX написа:Четири крака има и пак не може да ходи. Що е то?
награда:300 аммо![]()
![]()
Важи до утре (12:00)Влизаме ли да ми дадеш аммо.
Шапка, тази я знам от баба ми.DyNaM!xX написа:От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?
150ammo
Калпак?DyNaM!xX написа:От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?
150ammo
Аз съм отговорил Калпак, Шапка все тая.^^MoNsTeR<3^^!:. написа:Калпак?DyNaM!xX написа:От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?
150ammo
Bярно !! :PBillyHlapetto написа:Шапка, тази я знам от баба ми.DyNaM!xX написа:От човека по-високо, но от кокошката - по-ниско. Що е то?
150ammo
само аз давам гатанки , давайте и виеD2 pep4o40 написа:Oще вапроси ще има ли ?
НожицаDyNaM!xX написа:Две сестри — карат се, но не се удрят. Който мине помежду им, на парчета го правят. Що е то?
150ap![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта