DiRtY |G| - Dust2monster написа:Аз искам един за dust2,jail и deathrun
Deathrun - BunnyFunny
Jailbreak - Hulk
Модератор: Развлечения
DiRtY |G| - Dust2monster написа:Аз искам един за dust2,jail и deathrun
///M-Power написа:arpecuBeH - Агресивен ;)veso ludiq написа:Нещо интересно написано английски букви на кирилица (подобно на моят)
Благодаряpulsar написа:CkuTHuka, CkpoMHua, MuKCePa.veso ludiq написа:Нещо интересно написано английски букви на кирилица (подобно на моят)
Immortals. kYAn1teKOOPS написа:Трябва ми ник за 5-тици на ЦС:ГО и ако може да подхожда на клана ми , ще е супер . Благодаря !
Dust2: hudzG, Kirby, mamE, mOE, rflx.monster написа:Аз искам един за dust2,jail и deathrun
Dust2- Fr3eMaN ;]free написа:Някъде около 5-6 букви, накрая да има някаква глупост от рода на: ( * , ^ , .- , ;] )
За д2..
За д-рън .
и последно за Басебулдер
Покрай това може да ми измилите и нещо като клан, но да знаете кви са буквите, смисъл кво означават, не да пишете "1agna" и да не знаете
Благодаря Ви.
Dust2: slop3.-, Nomad, inlowedess, krouN.free написа:Някъде около 5-6 букви, накрая да има някаква глупост от рода на: ( * , ^ , .- , ;] )
За д2..
За д-рън .
и последно за Басебулдер
Покрай това може да ми измилите и нещо като клан, но да знаете кви са буквите, смисъл кво означават, не да пишете "1agna" и да не знаете
Благодаря Ви.
georgii.s написа:измислете нещо и за мен
P|anatA BaDkAaAgeorgii.s написа:измислете нещо и за мен
Никнейм за форум, цс или нещо друго, за да знам какво да правя?georgii.s написа:измислете нещо и за мен
WeeDl0veR ;]]georgii.s написа:измислете нещо и за мен
A/\kOxo/\uK ForeveRgeorgii.s написа:измислете нещо и за мен
Ja1LOut £ Kavios/1 sec/Kavios написа:И на мен за джайла
georgii.s написа:измислете нещо и за мен
===> First bL0oD <===Grand beach написа:измислете нешто и за мен за dust2
G0sh0-Alkoholageorgii.s написа:измислете нещо и за мен
SipiAkoNemaDonesigeorgii.s написа:измислете нещо и за мен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта