Ако не може да ги прави да мъчи колкото може, ще заякне и ще започне да става работата. Той ще си усети ако идва пък много тежка ще намали тук там сериите или пък ще махне някое упражнение на първо време.puRple* написа:Ивак няма ли да му е трудничко на второто набиране широк хват ще издъхне ама нещо свиква се и става лесно. И хляб си яж трябва ти маса. И няма смисъл на 14 да се лишаваш от сладко.
Фитнес програма..
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Фитнес програма..
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Издръжливост пха ха.Мислиш ли, че като си назобен чичко, ще си издръжлив?Не бъркай двете понятия.Фитнеса е не толкова здраве, колкото нячин на живот(за някои).Няма да работиш в хамалска фирма.Почакай Няма да избяга.Тренирай си на лостчето и остави тялото ти да свикне.Станеш ли към 16-17 години, чак тогава гледаш към сериозното блъскане.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Когато започна да правя нещо си имам едно на ум. Много добре знам със какво се захващам, и не веднъж съм го мислил. Щом съм започнал нещо ще го свърша като хората. Аз тренирам за да имам здраве, издражливост, хубаво тяло, и да се харесам пред някой хора. Това за издръжливостта си има специални тренировки. И да не ми пречи да се потя, като знам че след време ще бъда възнаграден за това. А това че трябва да започна да тренирам на 16-17 за мен е пълна глупост. Като цяло повечето коментари са такива
E.SALT, iv00, и г/д puRple ми помогнаха най - много. Мисля в понеделник когато имам гърди да добавя и корем, за да го имам 2 - пъти в седмицата.

- Respected
Ама както ти каза Теди няма ефект веднъж на седмица да тренираш 1 нещо. Най-добре е street fitnes-a от начало някой упражнения ще са ти трудни, но ще свикнеш.

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Не можах да квана смисъла на по - горния коментар. Всичко има смисъл. И да тренираш един мускул не го направягаш само него. Зависи от упражнението. Като правих набиранки на лост, да не би да влиза само за гръб? Иначе street fitness-a е добра идея.

- Respected
- Обратна връзка:
Eдни мускули се възстановяват по-бързо, други по-бавно трябва да си уцелиш тренировките според себе си. Интересно ми е как ще направиш 2 качествени тренировки примерно за гръб в една седмица.. освен ако не са понеделник и неделя. Стрийт фитнеса също не е лоша идея за твоите години, обаче първо трябва да знаеш целите си и какво очакваш като резултат. Аз съм малко скептик към тия "лостове" щото 70% вземате да правите разни маймунджелъци там и после лакти, рамене всичко леш. Пък точно рамото е най-ранимата став от човешкото тяло и контузия там повярвай ми не ти трябва.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Е не виждам лошо да се правят силови, коремни и т.н. Аз преди ги правех много.
https://www.facebook.com/video.php?v=57 ... =3&theater - тук се раздавам
Клипа е на 2 години и нещо 
https://www.facebook.com/video.php?v=57 ... =3&theater - тук се раздавам

- Respected
- Обратна връзка:
То няма лошо, даже е хубаво ама на тва силово такива гърчове съм виждал и такива премятания и катерения чак ми става жал за ставите и сухожилията им.
Между другото клипа не е достъпен.
Между другото клипа не е достъпен.

- Respected