Фитнес програма..

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Re: Фитнес програма..

Мнение от iv00 »

puRple* написа:Ивак няма ли да му е трудничко на второто набиране широк хват ще издъхне ама нещо свиква се и става лесно. И хляб си яж трябва ти маса. И няма смисъл на 14 да се лишаваш от сладко.
Ако не може да ги прави да мъчи колкото може, ще заякне и ще започне да става работата. Той ще си усети ако идва пък много тежка ще намали тук там сериите или пък ще махне някое упражнение на първо време.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Издръжливост пха ха.Мислиш ли, че като си назобен чичко, ще си издръжлив?Не бъркай двете понятия.Фитнеса е не толкова здраве, колкото нячин на живот(за някои).Няма да работиш в хамалска фирма.Почакай Няма да избяга.Тренирай си на лостчето и остави тялото ти да свикне.Станеш ли към 16-17 години, чак тогава гледаш към сериозното блъскане.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Когато започна да правя нещо си имам едно на ум. Много добре знам със какво се захващам, и не веднъж съм го мислил. Щом съм започнал нещо ще го свърша като хората. Аз тренирам за да имам здраве, издражливост, хубаво тяло, и да се харесам пред някой хора. Това за издръжливостта си има специални тренировки. И да не ми пречи да се потя, като знам че след време ще бъда възнаграден за това. А това че трябва да започна да тренирам на 16-17 за мен е пълна глупост. Като цяло повечето коментари са такива :D E.SALT, iv00, и г/д puRple ми помогнаха най - много. Мисля в понеделник когато имам гърди да добавя и корем, за да го имам 2 - пъти в седмицата.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Ама както ти каза Теди няма ефект веднъж на седмица да тренираш 1 нещо. Най-добре е street fitnes-a от начало някой упражнения ще са ти трудни, но ще свикнеш.
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Не можах да квана смисъла на по - горния коментар. Всичко има смисъл. И да тренираш един мускул не го направягаш само него. Зависи от упражнението. Като правих набиранки на лост, да не би да влиза само за гръб? Иначе street fitness-a е добра идея.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Eдни мускули се възстановяват по-бързо, други по-бавно трябва да си уцелиш тренировките според себе си. Интересно ми е как ще направиш 2 качествени тренировки примерно за гръб в една седмица.. освен ако не са понеделник и неделя. Стрийт фитнеса също не е лоша идея за твоите години, обаче първо трябва да знаеш целите си и какво очакваш като резултат. Аз съм малко скептик към тия "лостове" щото 70% вземате да правите разни маймунджелъци там и после лакти, рамене всичко леш. Пък точно рамото е най-ранимата став от човешкото тяло и контузия там повярвай ми не ти трябва.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Е не виждам лошо да се правят силови, коремни и т.н. Аз преди ги правех много.
https://www.facebook.com/video.php?v=57 ... =3&theater - тук се раздавам :D Клипа е на 2 години и нещо :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

То няма лошо, даже е хубаво ама на тва силово такива гърчове съм виждал и такива премятания и катерения чак ми става жал за ставите и сухожилията им.

Между другото клипа не е достъпен.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

На клипа правя 14 силови на пред мишница и не е яко да.. :D
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”