Избор на видео карта .
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Избор на видео карта .
Не разбра ли че с това захранване, което съм сигурен че е китайско, е опасно с R7 250X... С 750ti няма да има проблем... Може да не стриймва, но за записа на видео съм сигурен че ще го ползва... R7 250X е ребранд на HD 7770 от 2012 (това си е стара карта със сменено име).. Не забравяй че има GTX 750 която е около 200 лева и пак е по-добра от 250x(7770).. Нямам нищо против тази видео карта, но и е минало времето и е по-лакома на ток, повече грее(GTX 750/ti е студена карта, не грее много), липса на екстри.. http://nikem-bg.net/computer-components ... 50-1GD5-OC 224 лева.. Wish виждам че си привърженик на AMD, в което няма нищо лошо, ама се надявам да виждаш че си струват тези 24 или 70 лева отгоре.. Аз харесвам и AMD и NVIDIA, всяка марка си има своите предимства... Но точно в този ценови клас виждаш че AMD няма предимства... Има ама това е серията R300, но цените все още са надути.

- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
На видео-то, че съм фен на AMD няма спор.Valve написа:Не разбра ли че с това захранване, което съм сигурен че е китайско, е опасно с R7 250X... С 750ti няма да има проблем... Може да не стриймва, но за записа на видео съм сигурен че ще го ползва... R7 250X е ребранд на HD 7770 от 2012 (това си е стара карта със сменено име).. Не забравяй че има GTX 750 която е около 200 лева и пак е по-добра от 250x(7770).. Нямам нищо против тази видео карта, но и е минало времето и е по-лакома на ток, повече грее(GTX 750/ti е студена карта, не грее много), липса на екстри.. http://nikem-bg.net/computer-components ... 50-1GD5-OC 224 лева.. Wish виждам че си привърженик на AMD, в което няма нищо лошо, ама се надявам да виждаш че си струват тези 24 или 70 лева отгоре.. Аз харесвам и AMD и NVIDIA, всяка марка си има своите предимства... Но точно в този ценови клас виждаш че AMD няма предимства... Има ама това е серията R300, но цените все още са надути.
Тази 750-ка за 224 бих се съгласил, че е добър избор откъм страна на захранването и топлината.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Баннат
- Ник в играта: Пешо Калибрата ;3
- Скайп профил: marko_wess
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Пешо Калибрата ;3
- Скайп профил: marko_wess
Ще се възползвам от това, че темата не е заключена все още . Когато се монтира новата видео карта каква ще е разликата във ФПС-а (горе/долу) ако сега цъкам с 50 фпс ? :Д (CS:GO)
Коткии
- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Ъм бих казал да го заковеш на медиум 120-ка.UND3RGR0UND`` написа:Ще се възползвам от това, че темата не е заключена все още . Когато се монтира новата видео карта каква ще е разликата във ФПС-а (горе/долу) ако сега цъкам с 50 фпс ? :Д (CS:GO)
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/