Да се спре ли сървъра?
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
- Баннат
- Ник в играта: Lo0k mY DeViL ;]
- Скайп профил: Лс!
- Баннат
Re: Да се спре ли сървъра?
Нямам нищо против класик мод, но да се спре Дъст 2 съм Против. Стига да се направи стабилен мод без проблеми и всичко да е както трябва.
Тъй като в момента вече имаме ресурси не мисля че е проблем да седи мода. Тва е класически мод и по другите вериги се играе адски много.
Тъй като в момента вече имаме ресурси не мисля че е проблем да седи мода. Тва е класически мод и по другите вериги се играе адски много.
- Respected
Ако сървъра е добре направен и с рекламация ще има хора и в двата сървъра, няма нужда да се спира. Не трябва да търсим лесния начин!

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Дa. В моментa се игрaе сaмо в мaсивa. Колкото пъти погледнa д2-то или 0 или 1-2мa нa фонa нa 7-10 в клaсикa.Просто нямa смисъл дa седи. Друг е вaриaнтa дa се пусне мaсирaнa реклaмa и дa се нaпълнят и двaтa. Aмa пaри никой не искa дa дaвa зa оня дето духa. Включително и aз.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Точно и ясно.Аз съм За за спирането на д2, по-добре с различни карти, то иначе за какво са?Всеки вижда класиците пусти и празни, но без реклама няма как да стане.iv00 написа:Дa. В моментa се игрaе сaмо в мaсивa. Колкото пъти погледнa д2-то или 0 или 1-2мa нa фонa нa 7-10 в клaсикa.Просто нямa смисъл дa седи. Друг е вaриaнтa дa се пусне мaсирaнa реклaмa и дa се нaпълнят и двaтa. Aмa пaри никой не искa дa дaвa зa оня дето духa. Включително и aз.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Нека седи, приятна ви игра, при положение, че за 3 дни в него са влезли не повече от 15 играча ОБЩО.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.