Откровенно с lif3 SkuLL

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Откровенно с lif3 SkuLL

Мнение от Bojidar »

slaviaultras написа:Браво пичага , ето такива хора ни трябват в екипа !!!! честни , който казват истината в очите и не се страхуват от ранговете на другите .... ти спечели моето уважение и респект към тебе !!! ( и аз тия неща ги повтарям , но никой не обръща внимание ) и забележете как когато момчето им каза какви са наистина без да се подмазва веднага му беше сложено предупреждение :X (нямам думи )
Честен? ХАХ където лъже за годините, в единия форум на 16 в другия на 19 в третия на 12, айде моля ти се.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Каквото било , било.Сега искам да разясня нещо за въпросния Екип заявки.Това са хора на който не им се плаща заплата.Те си играят с фотошопа за удоволствие.Никой от тях не е кандидатствал с диплома по дизайн и да има претенции ,че е дизайнер.99% от аватарите и банерите се използват по 3-4 дена след направата им и се махат или изобщо не се използват и това ,че някои взел там готова картинка или псд аз не го взимам под внимание.Това е форум на играта цс ,а не фирма за реклама.Това за lubownichkata не ми харесва и ще мислим наказание със колегите.Също така искам да видя и ранговете който Изненада не е правил фрии.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от lif3SkuLL »

Извинете Ивчо ,но като гледам по голямо наказание ще и трябва.. "какво стана май екипа на когото съм разчитала май не ме предава а само където ме плашат че са лоши и че дразнят май всички се обърнаха срещу теб хмм странно защо ли"
Изображение
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Колкото до моите ранкове които не са подходящи за форума ок, не ми пука просто ги споделям.
А ето как изглеждат разделени.

Rounded Overlay
Изображение

Изрязано изображение zawyrteno na 360 градуса + добавени 2 червени линий с Overlay
Изображение от тук -> http://i.imgur.com/gv1Tysz.png

добавено изображение
Изображение

Направата на SS лого от Шрифт след което изрязани за да се получи ефекта.
Изображение а именно този http://i.imgur.com/bd6xVwS.png

и всичко това в едно
Изображение

после ходи казвай че ранковете са на друг. -> http://i.imgur.com/6OYuGdu.png
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

slaviaultras написа:Браво пичага , ето такива хора ни трябват в екипа !!!! честни , който казват истината в очите и не се страхуват от ранговете на другите .... ти спечели моето уважение и респект към тебе !!! ( и аз тия неща ги повтарям , но никой не обръща внимание ) и забележете как когато момчето им каза какви са наистина без да се подмазва веднага му беше сложено предупреждение :X (нямам думи )
Как няма да му се сложи предупреждение , и аз да бях и аз щях да сложа . За какъв се е взел ,че да се държи така арогантно за какъв се е взел , свалям му шапка за честността , но това не му дава право да повишава тон и да дава определение за който и да било и кой какъв бил . А и когато не ти харесва екипа и сме "ОВЦЕ" защо въобще поиска да си част от "СТАДОТО" и да влезеш в екипа . Доста неща са вярни в темата ти ,но не ти прави чест да обиждаш екипа в който си искал да бъдеш .
Изображение
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lubownichkataaa
Скайп профил: waletoo97
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Lubownichkataaa »

lif3SkuLL написа:Извинете Ивчо ,но като гледам по голямо наказание ще и трябва.. "какво стана май екипа на когото съм разчитала май не ме предава а само където ме плашат че са лоши и че дразнят май всички се обърнаха срещу теб хмм странно защо ли"

хмм по голямо наказание аха да знаеш че съм чувала от ками и от mopyk и от truth waldy казаха ми да не влизам във екпиа защото се дразнят обаче тези който ми казаха така грешат. Екипа застана до мен!
Последно промяна от Lubownichkataaa на 07 Авг 2013, 19:02, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

Lubownichkataaa написа:
lif3SkuLL написа:Извинете Ивчо ,но като гледам по голямо наказание ще и трябва.. "какво стана май екипа на когото съм разчитала май не ме предава а само където ме плашат че са лоши и че дразнят май всички се обърнаха срещу теб хмм странно защо ли"

хмм по голямо наказание аха да знаеш че съм чувала от ками и от mopyk и от truth казаха ми да не влизам във екпиа защото се дразнят обаче тези който ми казаха така грешат. Екипа застана до мен!
Wut? Казвала съм ти да не влизаш в екипа?! Т'ва защо не го помня? о.О
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lubownichkataaa
Скайп профил: waletoo97
Обратна връзка:

Мнение от Lubownichkataaa »

Ками написа:
Lubownichkataaa написа:

хмм по голямо наказание аха да знаеш че съм чувала от ками и от mopyk и от truth казаха ми да не влизам във екпиа защото се дразнят обаче тези който ми казаха така грешат. Екипа застана до мен!
Wut? Казвала съм ти да не влизаш в екипа?! Т'ва защо не го помня? о.О

не ти другите ми казаха че ще ме дразнят а те застанаха до мен! :bow: не знам защо казвате такива неща за мен екип е да помага на друг в нужда както имах аз сега :) дори и да ме накажат за онова нещо не ми пука радвам се че станах част от този екип!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: smarf4eto0
Скайп профил: smarf4eto0
Обратна връзка:

Мнение от smarf4eto0 »

Това е сигурно 1вата тема, която чета от начало, до край... Доста се смях и предлагам да промените заглавието на "Искрено и лично... Само не мога да разбера, защо темата се променя хиляда пъти??
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Вие го обърнахте на чат, имате ЛС, skype и други екстри, ако има нещо разбирайте се там. Благодаря за сигнала от потребителя, ще видим дали ще се обърне внимание, но като цяло тона ти не ми хареса и че се правиш на света вода ненапита.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Спама до тук,темата се заключва.екип червени ще видим какво ще правим и ще си едитна поста след решението
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Благодаря на Гената,че ми позволи да си напиша мнението.

Lubownichkataaa написа:

хмм по голямо наказание аха да знаеш че съм чувала от ками и от mopyk и от truth waldy казаха ми да не влизам във екпиа защото се дразнят обаче тези който ми казаха така грешат. Екипа застана до мен!
С ясното съзнание,че ще отнеса наказание,ще ти го напиша. Ти бавноразвиваща ли си? Напълно сериозен въпрос е това! Кога през живота си съм си писал аз със теб,че и да ти казвам да влизаш или да не влизаш в екипа? Един единствен човек не харесвам от този екип и на всички им е ясно кой е той, но това е съвсем друг въпрос.
Та отново да попитам, нещо умствени проблеми ли имаш,че пишеш ей така произволни никнейми, само защото е опрял ножа до кокала и искаш да се спасиш?
Айде със здраве и само заради това,че ме намеси и мен ще ти стискам здравата палци да ти махнат правата!
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”