Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!
Имам едно въпросче, а то е за картата Jail_4ever- дупката в килията на първия етаж най-отдясно тунел ли е или не. Може ли да убиваме затворници излезли от там при положение, че няма команда от сорта излезе мре. Питам защото наскоро започнаха да казват, че това не е тунел не можело да убиваме ако някой мине от там, също и КТтата вече си минават през дупката, докато до преди 1-2 седмици нито Т нито КТ смееха да минават от там.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Дупка е и спокойно може да минеш от тамiv00 написа:Имам едно въпросче, а то е за картата Jail_4ever- дупката в килията на първия етаж най-отдясно тунел ли е или не. Може ли да убиваме затворници излезли от там при положение, че няма команда от сорта излезе мре. Питам защото наскоро започнаха да казват, че това не е тунел не можело да убиваме ако някой мине от там, също и КТтата вече си минават през дупката, докато до преди 1-2 седмици нито Т нито КТ смееха да минават от там.

- Respected
- Обратна връзка:
Е щом е дупка по същия начин на една карта сега не й знам името ама ще се помъча да я опиша - килиите са на 2 етажа само на първия етаж има врата и вътре им стълба, изолатора е обграден от 4 кули и между 2 от кулите са разположени килиите, та така де на тая карта също има дупка и излизаш навън пред едни HEта, аз на тоя мап колкото пъти изляза от тая дупка толкова пъти ме убиват с реасон тунел ?! :X
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Не знам кой е писал правилата на JB, но не се е справил по най-добрият начин. Правило №9 от "Задължения и права отнасящи се към затворниците и надзирателите" гласи "9.Надзирателите имат право да убият затворник,който използва аптечката.Пояснение: Аптечката е единствено за ранените затворници.". Не разбирам как е забранено да се използва от затворници, но и в същото време могат да я използват? Също така правилото нарушава от същите правила правило №12. 

Последно промяна от aHaJLruH на 24 Май 2014, 17:15, променено общо 2 пъти.

- Напреднал
- Ник в играта: Dragonspower
- Скайп профил: Ersoy_98
- Обратна връзка:
Автора е мислил за следващата точка, докато пише. Би трябвало да е ''за ранени надзрители'', но иначе и затворниците могат да използват аптечките, само и единствено с разрешение от Саймъна.aHaJLruH написа:Не знам кой е писал правилата на JB, но не се е справил по най-добрият начин. Правило №9 от "Задължения и права отнасящи се към затворниците и надзирателите" гласи "9.Надзирателите имат право да убият затворник,който използва аптечката.Пояснение: Аптечката е единствено за ранените затворници.". Не разбирам как е забранено да се използва от затворници, но и в същото време могат да я използват? Също така правилото нарушава от същите правила правило №12.
Si vous voyez une personne en détresse aide. Tous les retours 

- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Също така правило №18 от "Забрани отнасящи се към затворниците и надзирателите" гласи "Забранено е да местите оръжията, при умиране на надзирател! [Отнася се към надзирателите]". Това правило не виждам смисъл в него, защото самото местене на оръжията е забранено във всички сървъри поради причината, че надзирателите могат да изместят всички оръжия на някое недостъпно за затворниците места(например под някоя маса, стол или просто да ги хвърлят във лава и т.н.) и по този начин те да не могат да се снабдят с огнестрелно оръжие. Когато правилото е написано по такъв начин то губи своето значение. И последно правило №35 от същите правила гласи "Забранено е използването на палката по време на дуел, може единствено да се използва при дуел с бокс. [Отнася се към надзирателите]". Написаното накрая "Отнася се към надзирателите" означава ли, че затворниците могат да използват своите "opener,bowie и други" в тези дуели?

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Относно това с местенето, изрично е написано че надзирателите нямат право да местят оръжие САМО и ЕДИНСТВЕНО ако то е паднало от друг надзирател (тоест, ако е оръжие от стаята с оръжия, могат да го преместят). Относно правилото с палката, да затворниците имат право да ползват своите юмруци, opener и т.н.aHaJLruH написа:Също така правило №18 от "Забрани отнасящи се към затворниците и надзирателите" гласи "Забранено е да местите оръжията, при умиране на надзирател! [Отнася се към надзирателите]". Това правило не виждам смисъл в него, защото самото местене на оръжията е забранено във всички сървъри поради причината, че надзирателите могат да изместят всички оръжия на някое недостъпно за затворниците места(например под някоя маса, стол или просто да ги хвърлят във лава и т.н.) и по този начин те да не могат да се снабдят с огнестрелно оръжие. Когато правилото е написано по такъв начин то губи своето значение. И последно правило №35 от същите правила гласи "Забранено е използването на палката по време на дуел, може единствено да се използва при дуел с бокс. [Отнася се към надзирателите]". Написаното накрая "Отнася се към надзирателите" означава ли, че затворниците могат да използват своите "opener,bowie и други" в тези дуели?
Ако не се лъжа, картата е jail_indiana или нещо подобно. Това, през което излизаш е дупка и нямат право да те убият за него, освен ако няма команда "който излезе умира или отклони се умира".iv00 написа:Е щом е дупка по същия начин на една карта сега не й знам името ама ще се помъча да я опиша - килиите са на 2 етажа само на първия етаж има врата и вътре им стълба, изолатора е обграден от 4 кули и между 2 от кулите са разположени килиите, та така де на тая карта също има дупка и излизаш навън пред едни HEта, аз на тоя мап колкото пъти изляза от тая дупка толкова пъти ме убиват с реасон тунел ?! :X
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Новак
Имам един въпрос,защо в една карта няма тунел Jail_beach_v3-маи така се казваше картата,където Кт се спалнват на един камион
- Respected
- Обратна връзка:
Че дa не е зaдължително дa имa тунел. Нa jail_pyramid също нямa тунел, но и 2те кaрти сa супер яки.Радо написа:Имам един въпрос,защо в една карта няма тунел Jail_beach_v3-маи така се казваше картата,където Кт се спалнват на един камион

- Respected
Аз пък искам да се добави правило относно командите с които спямят някои затворници, включително и надзирателите.
Има си саймън той казва какво да се прави, а не някой от затворниците/надзирателите да напише "last duck mre" и някой да се излъже. Разбирам, че с биндовете и останалите неща който сте сложили понякога става неволно, но не съм съгласна някой да пише нещо нарочно и някой да се излъже да го направи и естествено да бъде убит. Мисля, че преди имаше такова правило - не знам защо го махнахте. Нещо подобно имам предвид:
Забранено е задаването на каквито и да било команди като не сте саймън. [отнася се съм двата отбора]
И да се наказва с гаг или там каквото решите вие.
Има си саймън той казва какво да се прави, а не някой от затворниците/надзирателите да напише "last duck mre" и някой да се излъже. Разбирам, че с биндовете и останалите неща който сте сложили понякога става неволно, но не съм съгласна някой да пише нещо нарочно и някой да се излъже да го направи и естествено да бъде убит. Мисля, че преди имаше такова правило - не знам защо го махнахте. Нещо подобно имам предвид:
Забранено е задаването на каквито и да било команди като не сте саймън. [отнася се съм двата отбора]

- Супер потребител
По принцип май има такова правило, но само когато някой от надзирателите напише нещо такова ?
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Ами ако има някой да ми го покаже, защото или аз чета през редовете или не го виждам. 

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Такова правило няма а и не виждам смисъл да има. Винаги съм правил забележки на тези, които постоянно спамят команди в чата. Повечето разбират от дума, а и нищо не пречи да бъдат гагнати за 2-3 мин.shmatii ^^ ;dd написа:Аз пък искам да се добави правило относно командите с които спямят някои затворници, включително и надзирателите.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Напреднал
- Ник в играта: Drift S Koza
- Скайп профил: mar7i__95
- Обратна връзка:
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =12&t=4320 Тези правила все още важат ли?
<Insert something мъдро here>

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Естествено. Винаги важатStareyz написа:http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =12&t=4320 Тези правила все още важат ли?
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Respected
- Обратна връзка:
Беше ни интересно 8мо прaвило, aз при тaкивa реклaми кaто е без дa искa предупреждaвaм aко се повтори 5-10 мин, aко е умишлен спaм до 1 чaс.

- Аматьор
- Ник в играта: DJSwear
- Скайп профил: domitrov_71
- Обратна връзка:
Ако някой да та е нацепил много и да те е оставил на малко живот,дава ли се FD?

- Respected
- Обратна връзка:
По принцип дa, нa прaктикa не. 

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
А когато примерно Simon пусне Deagle Day, но след това от сървъра се пусне Freeday, трябва ли да продължаваме да се цепим с пистолета или си имаме freeday? 

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
@Sasho. да
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ