^ a40oo ;] написа:DK|Th3_PuNiShMENT* написа:^ a40oo ;] написа:1-
DK|Th3_PuNiShMENT*
ААаа приятел само да те светна :
1- В тази дискусия няма място моят ник ,тъй като съм sms VIP а не админ ,може би си ограничен и не правиш разлика.
2- Не съм слапвал никакъв Немезис ,тъй като нямам права за слап.
3- Когато играта на случаен принцип ме пусна Немезис ,админа ме слапна. ( Според твойте снимки ,някак си доказва че съм играел за амо ,което е доста смешно и сбъркано.)
Все едно пък аз съм бил виновен за това че съм искал да играя в сървъра а други са искали съвсем друго. За това .. пич ,виждам че отчаяно се опитваш да се правиш на умен ,ама преди това си изясни фактите и отиди във правилната дискусия !

Ааа приятел аз да те светна
1-во
2-ро 25. За слапване на немесис в зомби сървърът с цел бъгване на Хп-то му правата Ви ще бъдат свалени и аммото Ви занулено ! Пример :
3-то Така случайно ти си купи немесис ...Случайно 2 пъти ти махаха админ правата за слап на немесис .. Но на мене ми е по интересно при всичките тези СЛУЧАЙНИ неща не можа ли да се оплачеш че се играе за аммо или реши случайно и ти да си направиш малко аммо а ?!
Пънишмент
Играта за аммо е забранена дали са те слапнали или ти си слапна да може зомбито да има повече кръв това няма значение .. дори и да оставаш някой да те убива с цел печелене на аммо пак е забранено
"( Според твойте снимки ,някак си доказва че съм играел за амо ,което е доста смешно и сбъркано.)" значи е смешно да играеш за амо, но въпреки това го правиш .. и после аз съм бил смешника

Ама ти наистина се опитваш да се правиш на умен ,ама не ти се получава нещо. Вчера беше толкова късно че си лягах ,нямах време да се занимавам да ги репортвам във форум.Влезнах да играя (но не за амо),слапнаха ме с Немезис и ги избих,но според "СОЛИДНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА " излизало съвсем друго,все едно пък съм се оставял да правят амо

.. олеле майко колко заблуден трябва да си?.Аз колко пъти да ти повторя да си оправиш дискусията ,аз не съм смс админ ,а ВИП! .Може би трябва пак да ти обясня как ВИПА няма СЛАП ПРАВА и сега трябва ли пак да ти обяснявам как в действителност не съм се оставял да правят амо от слапването на моя немезис,на снимките се вижда как стрелят по мен ,а защо не си показал снимките в които в действителност за по малко от минута CT умряха и рунда свърши? Оправи си фактите,оправи си дискусията ,същото важи и за мисловната дейност,тъй като очевидно не ти се отдава нещо