Как я караш ?
http://vbox7.com/play:31795db0 виждаш ли се в това клипче ?

Кога ще си думаме в ТС ?
Димчо вс 100 кила ?
За кой път сядаш на стола ?
Що си черен ?
Модератор: Развлечения
skobata написа:1.О майна как е ? Скобаааааааааааааааа добре съм.
Как я караш ? Много добре
http://vbox7.com/play:31795db0 виждаш ли се в това клипче ?Ем за жалост не защото човечето е по-голямо и от Фики.
Кога ще си думаме в ТС ? Ако искаш ела сега.
Димчо вс 100 кила ? Много ясно.
За кой път сядаш на стола ? 2ри
Що си черен ?Ууух дълга история.ЛС искаш ли?
cmg написа:Здравей Варна,
Мисля, че ще прозвуча малко глупаво с тези въпроси, но се надявам да ти харесат!
1. В случай на мъка при твоя приятелка , какво би направил при тези обстоятелства:
1.1. Тя е натъжена от това, че е разбрала много важен фактор в живота си, който е бил скрит от нея през повечето от живота и.
1.2. Тя не може да устои на болката която и е причинена, тя се нуждае от приятелска подкрепа - става дума за теб.
1.3. Тя въпреки всичко не иска да те подлага на мъчение, така че тя ще мълчи и ще те игнорира с усмивка.
Според обстоятелствата, трябва да сториш нещо, но какво, как и кога - решаваш ти приятелю!
От тези обстоятелства аз бих я разведрил с нещо + една моя мисъл да добавя и за накрая да добавя 1-2 комплимента.
2. Вървиш си един ден и срещаш непознат старец. Този старец е невероятна личност - Стефан Данаилов. Как би се държал с него, при тези обстоятелства: Бих се държал добре с него.Аз както винаги навънка съм си мил и добър.
2.1. Той не би разкрил самоличността си, пред непозната личност като теб. Така, че ти трябва да измислиш начин, да разбереш самоличността му, без да го накараш да те игнорира - печелене на доверие. За да разбереш личността му трябва да мине време ако си се запознал с него.
2.2. Той знае кой си ти, но въпреки всичко иска да те тества. Един стар човек, не би разкрил картите си прекалено рано, нали? Зависи какъв е.Възможно е да си разкрие картите като Динамо.
2.3. Ти не знаеш кой е той - изобщо. Само знаеш, че е стар господин, който си срещнал на улицата. Ако си го виждал в Уикипедия тогава ще се направиш че не го знаеш.
2.4. Той ще се пробва да те провокира с лоши дела - да види дали си злонамерен или добронамерен. Навънка няма как да ме провокира освен ако не е свързано с някакво престъпление.
Според обстоятелствата, трябва да разбереш самоличността на този човек, но трябва да знаеш, че въпреки всичко - той не е лесна стръв!
________________________________________________________________________________________________________
3. В реалността, ти би предпочел да обичаш и да защитаваш близките си, да се грижиш тях, да си милостив и справедлив спрямо тяхните искания и да не се колебаеш за помощ в случай на нужда от някой твой близък, или би предпочел обратно действие от тази изредена таблица? Бъди реалистичен - не се шегувам с този въпрос: Бих предпочел първото с помощ от приятел.
________________________________________________________________________________________________________
4. Определи себе си с тези изредени думи, но не се колебай да добавиш и аргумент за по-подробно обяснение спрямо твойте характеристики:
4.1. Алчен.
4.2. Верен.
4.3. Доверен.
4.4. Независим.
4.5. Зависим.
4.6. Мечтател.
4.7. Обожател.
4.8. Измамен.
4.9. Справедлив.
4.10. Щедър.
4.11. Обичлив.
4.12. Милостив.
1,3,4,6,7,8,11,12
5. Като за финал ще поискам да ми дадеш финалните си думи, но не искам да пропускаш нито един детайл, дори и за въпросите, дори и за мен. Бъди искрен, но недей се пробва да замажеш виждането ми с думи, бих искал точно и ясно да разбера твоят аргумент. Какво научи тук, мислил ли си за такива варианти в живота си, би ли искал да ти задам още, ще можеш ли да отговориш на сродни въпроси - отново? Мислил съм за такива ама от друг не от теб.Бих искал но някой друг път.Ще мога нямаш проблеми.
6. Приятно ли ти беше да отговаряш?Да,интересно беше като куизче.
Стефан написа:Мнение?Стефане,ти си неадекватен,правеше много доклади и се справяше като админ,но адекватността ти е свалила правата.
shenzo:D написа:Няма ли да отговаряш на въпросите? Ще отговарям е.Нямаш проблеми.
Мнение за веригата?Щях да оставя Slackserv заради един човек,но не мога защото аз се развих от вас още от 2014 година.Най-добрата верига за мен.Няма да ви изоставя.
shenzo:D написа:Мнение за мен? Еми Жулияне и ти си се променил като Злати,но при теб беше друго.Справяш се добре като СМС Админче.Продължавай в същия дух.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта