Сървър - Zombie
Снимка -
ИП - 213.145.105.56:2700
Нарушение - Рекламира!
Модератор: Развлечения
Ако не виждаш на картинката има , че е дал и на менkobrata написа:а на теб не даде ли е на теб даде най много
Пусни си докладьт по образеца,а този Smallvyle е с динамично ИП този колко бана има ако знешIgrach написа:WAR
Играчи: Fanetti Mazzakura или другия му ник "EI SQ 6I VI POKAJA KVO E HAK'', всеки път щом ме види пуска хака хиляди пъти съм казвал на админите,че играе с хак, не съм видял ад бъде баннат.
Демо:http://www10.zippyshare.com/v/82792299/file.html
ip:77.85.149.227
Другия е Smallvyle- Всеки път с аймбот, демо нямам за него но това е най-лесната работа , всеки админ може да го погледне ..щом играе е с айма. Вземете мерки, защото това са едни доста редовни играчи и играят с хак, това е недопустимо и абсурдно. Има си начини за оправяне с динамичните айпита и така.
Я се опитай да си свалиш демото,пак ти казвам пускай си оплаквания или доклади по образеца в противен случай получаваш +1предупреждение,не си по различен от останалите!Igrach написа:Е нали съм дал квото има, по образец ..доста неща не са важни..дал съм демото, имената, айпито...
аа и динамичните не се оправят с бан.бановете бяха на мода отдавна, сега си има други перманентни решения за динамичните..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта