Компютър, колонки, слушалки, пад, клавиатура, мишка, S3 Neo, USB, монитор, пепелник, запалка, празно шише от неква водка, плюшено мече с надпис "I Love You", тевтерче, листче с номер на приятелката, че в телефона имам около 200 номера, отделно имам още едно листче с номерата на наще, поради същата причина, една рисунка(графит) подарена ми от един фр, неква лепенка от шоколад Милка, портфейл, некво цвете, кактус и икона
П.П забравихте я тая тема
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Компютър, камера която не рабори, принтер ( изгорял ), микрофон, колонки, мишка,клавиатура, телефон, запалка, носни кърпички, зарядно и филийка с яйце и сирене :Д
Ммм, да видиим... пуловер, калъфче за таблет, 2 тонклони, компютър,лаптоп, мишка, подложка за мижка,клавиатура на 12 години,старата ми шапка, и 15 лева...
Ключове от кола , мини ауди от тия MatchBox , зарядно , телефон , термостат за колата , капки за нос , вода , апарат за снимане , химикалка , мартеница , дъвки , запалка , цигари , и под бюрото едно синьо джони неотворено