ivo5456 написа:Мнение за мен ? - Пълен пичага и стабиляга. Искренно момче си, един от малкото от екипа, които играят късните вечери и винаги, като си в игра пада забавата, като се гавря с теб, но и ти не отстъпваш

Супер си, нямам забележки - вършиш си кадърно работата и се справяш повече от перфектно в напечени ситуации, евала. Не мога да кажа лоша дума за теб.
JukeCity написа:Здравей. - Алоха!
Какво правиш? - Прибирам се скапан от тренировка и училище.
Как си днес? - Доста изморен.
Играеш ли друго освен цс? - Да, основно XS игри, както и multi, с които се релаксира в отбор.
Мнение за мен? - Ами, мисля че ти и Ивомир сте ми любимци зареди характера, който влагате в игра. Никога съм нямал имане даване с теб, отзивчив си постоянно, невъзможно е да ти дам кусур на този етип, продължавай все така :d. В крайна сметка повечето от JB колектива нямате грешка и едно и също почти пиша, трябва да драскаме повечко в skype, че да има различия :d
DamnY0U написа:За какво съм ти се карала ? - О, беше още първите дни, когато грам не разбирах от mod-a. Все едно да прехвърлиш някой 12 годишен, знае собственото си и е твърдоглавец :d Отделно, че доста скорост ми даваш, когато използвам механиката на картата при дуелите, което е плюс за мен
Другия въпрос на ЛС или в Скайп ще ти го задам

- Нямаш грижи :d
nat написа:Какво правиш? - Отговорил съм малко по-нагоре на въпроса ти.
Мнение за мен - За съжаление не помня да сме имали диалог двамата, но ще се радвам да има такъв в бъдеще, че да си изградя мнение.
shmatii ^^ ;dd написа:Как е? - Добре.
Искаше ли да си на стола? - Не кипях от желание, но щом сте ме избрали ще уважа избора.
Кой искаш да седне след теб? - Musti имам желание да го поразпитаме малко.
Кое е любимото ти ястие? - Пиле с картофи, телешко варено и много други.
Какво не харесваш в човек? - Превземането и простащината.
Каква е най-голямата ти мечта? - На този етап да се реализират стремежите ми за образование.
Къде би искал да идеш на почивка? - Навсякъде, където има море е добре, но е най-добрата почивка става с компания.
Има ли член в екипа който не понасяш? Кой е той? - Мисля, че някъде ми беше зададен този въпрос и съм дал обективен отговор.
От какво се страхуваш? - Да не изгубя близките си.
Мразиш ли някого? Кого? - Чак да мразя - не.
Как трябва да изглежда перфектното момиче за теб? - Хмм, да има красива усмивка, да поддържа добра фигура. Да си изказва мнението, защото връзка без развръзка не продължава дълго.
Какво сънува последно? - Че ми беше отрязана ръката в следствие на инцидент и единственото, което можех да правя е one arm planche.
Коя е най-неудобната ти случка, която ти се е случвала наскоро? - Неудобните се случват постоянно, дори и днес имаше такава - просто не съм от сдържаните хорица :d
Би ли искал да имаш много пари? - Пари никой не би отказал, но с тях ще е добре да идва и здравето.
Какво би направил с тях? - Бих се реализирал и започнал бизнес, с който да се изхранвам.
Любим сериал? - Arrow.
Любим изпълнител/ка? - Нямам.
А актьор/актриса? - Scott Adkins.
Имаш ли си приятелка? - Не.
Ревнив ли си? - Да.
Какво би направил за човека, когото обичаш? - Бих си нарушил здравето, за да запазя връзката си.
Какво е любов? - Ахх, доста дълбочинен анализ трябва да правя, но ми се спи. Вероятно ще си променя поста или ще напиша нов специално за това.
Имаш ли изградено мнение за мен? Какво? - Симпатично момиче си, общително, любознателно - но малко сме контактували. За в бъдеще ще се радвам си попишем някой път.
Stanislav0119 написа:Искаш ли да си СА в някой от сървърите на SS - Да, в JailBreak.
Употребяваш ли алкохол или цигари или употребявал ли си някога? - Цигари никога, няма и да бутна, алкохол за басчета и компания съм подкарвал, но винаги е било умерено и от половин годинка не съм повишавал градуса.
Колко тежиш - 65 кг.
От къде си? - Byala.
Какво мислиш за глоб. админи(вършат ли си работата)? - Вършат си я прилично, все пак те са глобални и отговарят за всички сървъри, въпреки това те са по-активни от някой от сегашните сървър админи, които имат права в конкретен сървър. Стараят се винаги и за това са се издигнали, евала на пичагите, дано да продължат да тикат така и занапред.
Това е от мен! - Радвам се, че се включи с въпросчета.